Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

µTorrent Web: muziek of video streamen in je browser

uTorrent logo

µTorrent

µTorrent Web is een nieuw downloadprogramma dat werkt in de browser van je computer. De tool werd deze week werd uitgebracht door het bedrijf achter de populaire µTorrent downloadclient.

Met µTorrent Web is het mogelijk om binnen een browser muziek en video te streamen terwijl ze gedownload worden via een torrent of magnet.

Klik hier om uTorrent web te downloaden

Momenteel werkt µTorrent web alleen met browsers die gebruikt worden onder Windows 10. Zeer binnenkort zal er een versie volgen die gebruikt kan worden op Apple Mac computers. Of de tool ook beschikbaar komt voor Android en iOS is onzeker.

De gratis download voor µTorrent web, waarna hierboven verwezen wordt, bestaat uit een uitvoerbaar .exe bestand. Na de installatie van dit bestand kun je de webversie van µTorrent gebruiken onder Google Chrome, Edge, Opera en Firefox.

Hoe werkt µTorrent web?

Heb je µTorrent web geinstalleerd dan draait de tool in de achtergrond. Op het moment dat je een torrent of magnet aanklikt dan wordt deze automatisch gedownload door de tool. Een download start altijd in een nieuw browservenster, ongeacht de inhoud van de download. Verder biedt de tool een zoekfunctie die via de standaard-zoekmachine van je browser werkt.

Als je browser het videoformaat of muziekformaat herkent en ondersteunt dan is het mogelijk om de download gelijk af te spelen. Zo kun je in browser dus muziek luisteren of een film bekijken terwijl deze nog aan het downloaden is. De meeste browser ondersteunen MP3, OGG, WMV, MP3, AVI, MKV en een aantal andere bestandsformaten voor video en muziek. Je zult in de regel dus muziek en video downloads kunnen bekijken of beluisteren tijdens het downloaden.

Is de download compleet? Dan wordt deze automatisch opgeslagen in de downloads map van je computer. Je moet downloads dus zelf verwijderen als je ze hebt bekeken en ze niet wil bewaren. Verder werk je tijdens het downloaden van muziek of video mee aan de verdere verspreiding van dit bestand. En dat is in Nederland in gevallen waarbij het met copyright beschermd materiaal betreft, zoals je wellicht weet, illegaal.

 

µTorrent web: muziek en video streamen in je browser.

µTorrent web: muziek en video streamen in je browser.

µTorrent web: muziek en video streamen in je browser.

µTorrent web: muziek en video streamen in je browser.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.