Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren op internet met Deezer

Online gratis muziek luisteren kan sinds kort ook in Nederland via de muziek-website van Deezer. Deezer is een muziek dienst, die je ook betaald kunt gebruiken om muziek te luisteren op je smartphone, iPad of iPhone. Ook biedt het bedrijf sinds kort een nieuwe interface aan waarmee je eenvoudig en helemaal gratis muziek kunt luisteren via de website.

Helemaal gratis is de online muziek dienst niet. Je moet jezelf namelijk wel registeren voor een account. Registratie is gratis maar je geeft wel je e-mail adres af aan Deezer. Verder kun je na registratie onbeperkt gratis muziek luisteren. Na registratie is muziek luisteren op Deezer net zo eenvoudig als muziek luisteren op Grooveshark of Spotify.

De Interface van Deezer waarmee je gratis muziek kunt luisteren

Deezer Interface

Net zoals bij die twee andere muziek diensten is gratis muziek downloaden niet mogelijk. De interface van Deezer biedt niet eens de mogelijkheid tot het gratis downloaden van muziek. Logisch natuurlijk, net zoals Spotify en Grooveshark moet het bedrijf leven van reclame tijdens het afspelen van liedjes. Ook de advertentie-inkomsten van het bedrijf via de website zorgen voor geld in het laatje.

Omdat mensen die gratis muziek downloaden de website waar ze de muziek vandaan hebben in de regel niet meer zullen bezoeken is het niet handig om de muziek gratis ter download aan te bieden. Daarnaast zullen platenmaatschappijen ook niet staan te springen bij het idee dat consumenten gratis muziek downloaden via websites als Deezer en Spotify.

Een tweede nadeel aan het online muziek luisteren met Deezer is dat de website je na registratie een proefperiode van 15 dagen ook echt gratis muziek gunt. Niet duidelijk is wat er na die 15 dagen gebeurt. Of de website je dan nog steeds gratis muziek laat luisteren ga je lezen zodra de proefperiode is afgelopen die de redactie van gratismuziekdownload.nl vandaag startte.

1 reactie opGratis muziek luisteren op internet met Deezer

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.