Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren op Jango.com

Gratis muziek downloaden is er niet bij op de website van Jango.com. Wel biedt deze website gratis muziek aan die je overal, dus ook op je iPad, iPhone of tablet, via een webbrowser kunt luisteren. Het leuke aan Jango is dat je ook minder bekende liedjes van je favoriete artiest voorbij hoort komen. Daarnaast biedt Jango gratis muziek aan door middel van een aantal radio stations in bepaalde genres.

Jango werkt anders dan vergelijkbare muziek streaming websites als Grooveshark en Youtube. Die laatste websites laten je namelijk zelf kiezen welke liedjes je wilt luisteren of downloaden. Op de website van Jango kun je alleen een artiest aanklikken waarna je alle muziek die Jango ter beschikking heeft in een lange playlist kunt beluisteren. Nogmaals: gratis muziek downloaden met behulp van Jango is dus niet mogelijk.

Na het kiezen van gratis muziek die je graag wilt horen start automatisch de mediaspeler van de Jango website op. Met deze mediaspeler kun je eenvoudig door de playlist navigeren met behulp van vorige en volgende knoppen. Daarnaast is het mogelijk om de muziek te pauzeren. Wil je compleet andere muziek horen? Dan is het zoeken en aanklikken van andere liedjes of andere artiesten alles wat je moet doen. De muziek die je luistert blijft trouwens doorspelen terwijl je nieuwe muziek zoekt, erg handig!

gratis muziek luisteren met Jango

Jango interface met rechts de stations en links de muziek per artiest

Naast het gratis luisteren naar liedjes van een bepaalde artiest kun je met de Jango radio ook gratis muziek luisteren in een bepaald genre. Zo biedt de website gratis muziek aan in populaire genres als ‘pop’, ‘rock’, ‘r&b’ en ‘rap’. Maar ook voor het luisteren naar liedjes in minder populaire genres als ‘new ages’ of ‘liefdesliedjes’ kun je bij Jango terecht. De radiostations van Jango zijn natuurlijk erg handig als je in de trein of in de bus zit. Zeker in combinatie met de gratis Jango app voor iPhone en Android is dat een goeie combinatie.

De Jango muziek luister website bestaat al lange tijd. In de tijd dat de site online staat is vooral de eenvoud van de hele website een aspect dat veel mensen aanspreekt. Ook het gratis muziek luisteren is natuurlijk een enorm pluspunt van de Jango muziek-website. Wil je snel muziek van een bepaalde artiest of in een bepaald genre zonder dat je de muziek hoeft te downloaden? Dan ben je bij Jango aan het goede adres.

Wil je Jango zelf proberen? Bezoek dan de website van het bedrijf via de volgende link: Jango.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.