Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

KickAssTorrents weer online; goed nieuws voor downloaders via Bittorrent

Als je behoort tot de grote groep mensen die gratis muziek download via een downloadprogramma zoals qBittorrent dan hebben we goed nieuws voor je: de populairste website voor het zoeken en downloaden van torrents en magnets KickAss is weer online. De site verdween enige tijd geleden van het internet maar is nu in oude glorie gewoon weer online.

KickAssTorrents is weer online: gratis muziek downloaden!

KickAssTorrents is weer online: gratis muziek downloaden kan dus weer via deze site.

KickAssTorrents ging in juli van dit jaar off-line nadat de Poolse eigenaar van de site werd opgepakt. Tegelijkertijd met het oppakken van Tirm, zoals de beheerder ook wel wordt genoemd, haalde de Amerikaanse justitie de gehele site offline. De verwachting was toen dat KickAss niet meer terug zou keren. Het tegendeel blijkt nu dus het geval.

De nieuwe KickAssTorrents is een exacte kopie van de site zoals deze eruit zag toen hij offline ging. Niet alleen de site is hetzelfde, ook de torrents die worden aangeboden zijn allemaal weer gewoon beschikbaar. Het lijkt erop als de beheerders een backup van de originele site terug online hebben gezet.

Over de reden dat de site weer beschikbaar is voor mensen die muziek gratis willen downloaden via torrents is onduidelijk. Het lijkt erop dat zowel de Amerikaanse autoriteiten als de Poolse justitie grote fouten hebben gemaakt in de weg naar het offline halen van de site. Zo lijkt het arrestatiebevel onjuist van vorm te zijn.

Een ding is zeker: wil je muziek gratis downloaden via een Bittorrent programma? Dan kun je op KickAss weer, zoals vanouds, grote hoeveelheden torrents vinden naar volledige albums en losse tracks. Muziek downloaden via Torrents is in Nederland illegaal, denk daaraan als je KickAss (weer) gaat gebruiken.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.