Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Bittorrent downloadprogramma Utorrent krijgt nieuwe versie

uTorrent blijft een van de meest populaire Bittorrent downloadprogramma’s. Van dit programma verscheen afgelopen donderdag een nieuwe versie die vanwege het stadium waarin de software verkeert nog als Alpha werd uitgebracht.

Nieuwe in versie 3.1 is de mogelijkheid om apparaten via uTorrent te koppelen. Door deze koppeling is het mogelijk om direct vanuit uTorrent muziek en films te luisteren op je iPad, iPhone of tablet computer. Dit werkt uiteraard door middel van een stream vanuit je uTorrent download naar je media apparaat.

Naast deze stream mogelijk bevat de nieuwe versie uTorrent een aantal kleine bugfixes. Zo zou het programma minder snel moeten crashen en is er een aparte support ingebouwd voor het verbinden van je Android device met uTorrent. Je download de nieuwe versie van uTorrent via deze link.

Naast deze Alpha versie van Utorrent is ook Utorrent plus aangekondigd. In de plus versie van dit Bittorrent downloadprogramma zit een ingebouwde virusscanner. Ook biedt het een ingebouwde mediaspeler en de mogelijkheid tot het op afstand downloaden van muziek en films. Voor de uTorrent plus versie moet normaal gesproken 25USD betaald worden. Als je besluit om je je via deze link aan te melden is het eerste jaar dat je uTorrent plus gebruikt gratis. Een leuke mogelijkheid om te proberen of het downloaden van muziek via deze betaalde variant van uTorrent je bevalt.

utorrent-downloadprogramma-versie-31

uTorrent interface


Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.