Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

AirDC++ – downloaden via het DC-p2p netwerk

muziek downloaden via het DC p2p protocl met AirDC++

AirDC++

Direct Connect is de naam van een bij veel mensen onbekend protocol om via p2p te downloaden. In tegenstelling tot andere programma’s zoals het bittorrent protocol heb je voor DC downloads geen bestanden nodig. In plaats daarvan moet je jezelf via speciale DC-download-software aanmelden bij een hub. Op deze hub kun je vervolgens zoeken naar datgene wat je wil downloaden.

DC download programma’s

Om muziek en andere media te downloaden via het DC protocol hen je uiteraard software nodig. Een van de download-programma’s die erg populair onder mensen die DC gebruiken is het gratis te downloaden DC++. Een ander programma dat je kunt gebruiken is AirDC++.

De AirDC++ software is deels gebaseerd op DC++ en StrongDC++. Toch biedt dit programma een aantal voordelen. Wil je muziek downloaden via DC++ dan raden we je dan ook aan om te doen met AirDC++. Een groot voordeel is het feit dat het programma een aantal extra mogelijkheden biedt vergeleken met concurrende software. Daarnaast wordt de AirDC++ download software erg actief ontwikkeld.

AirDC++ kun je gratis downloaden via de website van de ontwikkelaars. Daarnaast vind je op dezelfde site ook meer info over de mogelijkheden van het programma. AirDC++ is beschikbaar als download voor Windows XP tot Windows 8. Daarnaast wordt ook een Linux versie ontwikkeld die schuilgaat onder naam AirDC++ Nano.

Muziek downloaden met AirD++

Wil je gaan downloaden via het Direct Connect p2p protocol? Download en installeer dan eerst de AirDC++ software. Daarna kun je gemakkelijk zoeken in de lijsten met beschikbare hubs. Deze zijn vaak gerubriceerd rond een bepaalde media. Zo zijn er hubs met muziek, films en games. Deze hubs zijn daarnaast ook weer verder ingedeeld naar bijvoorbeeld artiest of genre.

muziek downloaden met AircDC++

muziek downloaden met AircDC++

Zoals bij veel p2p programma’s is het downloaden van muziek op zich niet verboden. Wel is het verder verspreiden van muziek die je gratis downloaden via dit soort programma’s wel illegaal. Let dus goed op wat je download: betreft het rechtenvrije muziek? Dan is het downloaden en verder verspreiden vaak geen probleem. Download je top-40 muziek en verspreid je deze ook verder? Dan ben je strafbaar. Opletten dus, als je gratis muziek downloaden via dit programma.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.