Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Amazon verwijdert Frostwire voor Android uit downloadwinkel

Frostwire voor Android

Frostwire voor Android

Amazon is in Amerika een offensief begonnen tegen mensen die gratis muziek downloaden op hun Android smartphone via applicaties uit haar app-store. Het bedrijf heeft met haar app-store een groot deel van de Amerikaanse app-verkopen in handen.

Vooral onder gebruikers van de Kindle (Amazon’s eigen smartphone/tablet) is de Amazon app-store erg populair. Deze groep gebruikers zal dan ook het meeste last hebben van de blokkade: om muziek te downloaden op hun smartphone via Bittorrent moet een alternatief gebruikt worden.

Wil je toch muziek downloaden op de Kindle, download dan Frostwire via de website.

Wil je toch muziek downloaden op de Kindle, download dan Frostwire via de website.

Frostwire app verwijderd

Deze week verwijderde Amazon de Frostwire cliënt uit de downloadwinkel. Het bedrijf liet in een reactie weten dat ook andere Bittorrent programma’s om gratis muziek te downloaden uit de winkel kunnen worden gehaald. Amazon is hiermee de vierde grote speler in Amerika die op last van copyright-instanties applicaties voor mobiele systemen verwijdert uit downloadwinkels. Eerder al blokkeerde Apple alle programma’s om gratis muziek te downloaden op de iPad en iPhone via Bittorrent en ook Google en Microsoft maken het Bittorrent programma’s lastig.

De eigenaar en ontwikkelaar van de Frostwire app voor Android was erg verbaasd. Zijn applicatie is juist bedoeld om legaal muziek en software te downloaden via het Bittorrent protocol. Zo staan er in de app geen links naar illegale websites of illegale muziekbestanden. Verder werkt de app naadloos samen met de enorme database aan legale muziek downloads die via SoundCloud wordt aangeboden.

Frostwire alternatief voor Android

Voor mensen met een Kindle die perse Bittorrent software willen gebruiken is er goed nieuws. Via de officiële Frostwire website zal in de loop van volgende maand een speciaal installatieprogramma beschikbaar komen om Frostwire toch op een Android Kindle te installeren. Tot die tijd kan de Android versie ook gebruikt worden om gratis muziek te downloaden op de Kindle, het installeren van de Android versie op de Kindle vereist echter wat technische kennis.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.