Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Anoniem muziek downloaden: zo blijf je onzichtbaar

Anoniem muziek downloaden

Anoniem muziek downloaden

Gratis muziek downloaden is in Nederland sinds het downloadverbod niet langer toegestaan. Toch is er op het internet heel veel muziek te vinden die je wel gratis mag downloaden. Om te voorkomen dat je tijdens het downloaden van legale content in de gaten wordt gehouden door copyrightorganisaties is het verstandig om zoveel mogelijk anoniem te blijven. Op deze pagina lees je over een aantal manieren om onzichtbaar te blijven tijdens het downloaden van muziek.

Anoniem via VPN

De beste manier om anoniem te downloaden is door al je internetverkeer via een VPN te laten verlopen. Een VPN is een virtueel netwerk waar je via SSL (beveiligd) op inlogt. Na het inloggen verloopt al het online verkeer via deze versleutelde verbinding. Een VPN is dan ook niets meer dan een dienst waarop je moet inloggen om vervolgens via de servers waarop je inlogt anoniem op internet te zijn.

Een goede VPN kost geld, je kunt daarom ook voor een gratis VPN kiezen. Een gratis VPN kent een aantal nadelen. Vaak zijn deze gratis verbindingen erg traag. Ook krijg je via een gratis VPN regelmatig reclames te zien. Een betaalde VPN verdient dan ook de voorkeur, kijk bijvoorbeeld eens bij VyprVPN.

Anoniem via BTguard

Anoniem downloaden met BTGuard

Anoniem downloaden met BTGuard

BTGuard is een programma dat je op computer moet installeren. Het programma is gratis, het gebruik ervan echter niet. Je hebt een abonnement nodig op de BTGuard dienst. Zo’n abonnement kost rond de 50 euro per jaar.

BTGuard is bedoeld voor muziek downloads via Bittorrent. Het programma versleutelt torrent bestanden met behulp van een goede encryptiemethode. Partijen die jouw internetverkeer monitoren kunnen dus niet zien wat je precies download via torrent bestanden. Daarnaast werkt BTGuard standaard op alle besturingsystemen (ook Apple Mac) en wordt het programma automatisch geintegreerd met uTorrent.

Anoniem en gratis muziek downloaden met Anomos

Anomos is een gratis alternatief voor VPN verbindingen en het hierboven beschreven BTGuard. Belangrijk om te weten is dat Anomos nog volledig in ontwikkeling is. Daardoor kun je het programma beter niet gebruiken als je 100% zeker wil zijn van je anonimiteit tijdens het downloaden van muziek.

Wil je tot op zekere hoogte veilig en anoniem muziek downloaden dan is Anomos een goed alternatief voor de betaalde BTguard en VPN oplossingen. Het programma biedt namelijk torrent downloads via een versleutelde verbinding. Ook verlopen de verbindingen tijdens het downloaden via verschillende servers (net zoals bij de Tor browser).

Al eerder kon je op gratismuziekdownload.nl lezen over manieren om via Bittorrent anoniem muziek te downloaden. In dit artikel (je vindt het hier) las je naast manier om via VPN anoniem te downloaden ook informatie over het anoniem downloaden via proxy-servers.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.