Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Apple Music groeit door naar 20 miljoen gebruikers

Apple Music

Apple Music

Apple Music zal 2015 afsluiten met net geen 8 miljoen betalende gebruikers. Een enorm aantal; de online muziekdienst van Apple is hiermee ineens de nummer twee, achter Spotify, op de markt voor streaming muziek. In de loop van volgend jaar zal Apple Music doorgroeien naar 20 miljoen betalende gebruikers. En met dat enorme aantal gebruikers lijkt de positie van Spotify als nummer een steeds minder houdbaar.

De sterke groei uit de eerste drie maanden dat Apple Music beschikbaar was liep terug nadat de eerste golf van gratis gebruikers vanaf oktober moest gaan betalen voor hun abonnement. Toch liet Apple in de periode daarop al weten ruim 6 miljoen betalende gebruikers te hebben. In de laatste maanden van dit jaar wist Apple maandelijks nog steeds nieuwe gebruikers te winnen die graag betalen voor streaming muziek.

De sterke start van Apple Music lijkt het komende jaar door te gaan zetten. Vooral de gratis proefperiode, waarin nieuwe gebruikers drie maanden gratis muziek mogen streamen, zal veel Spotify gebruikers wellicht verleiden tot het overstappen op Apple Music. Ook de vergaande integratie van Apple Music met iOS en de ondersteuning voor Android en Sonos lijkt een sterke troef voor een verdere groei van de muziekdienst van Apple.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.