Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Apples iTunes krijgt update naar versie 10.5

itunes-versie-10-5-mp3-ipod-iphone

iTunes

Als je een iPhone, iPad of iPod hebt ontkom je niet aan het gebruik van iTunes. Voor al je gratis muziek downloads en natuurlijk de betaalde mp3 downloads uit de app-store is iTunes benodigd om de muziek te uploaden of synchroniseren naar je mediaspeler. Vandaag bracht Apple een nieuwe versie uit van iTunes. Het muziekdownloadprogramma is aanbeland bij versie 10.5.

Grootste nieuwigheid aan versie 10.5 van iTunes is de mogelijkheid om mp3, muziek of films op te slaan op de cloud. Met behulp van deze cloud is het mogelijk om overal ter wereld toegang te krijgen tot je mp3 en muziek bestanden. Waar je ook bent, je download alles via wifi of 3g vanaf de cloud naar je media speler.

Ook is het mogelijk om met deze nieuwe versie van iTunes je iPhone, iPad of iPod automatisch te synchroniseren zodra je apparaat zich op hetzelfde wi-fi netwerk bevindt als het iTunes programma. Handig, je kunt achter je Mac of PC de iTunes bibliotheek bijwerken en de muziek en mp3 bestanden worden automatisch via Wi-Fi verstuurd naar je mediaspeler.

Versie 10.5 van iTunes is beschikbaar voor Windows XP en alle andere latere Windows versies. Daarnaast werkt het programma ook onder Mac OS-X ;). De download is flink maar de toevoeging van de iCloud functie is handig. Helaas werkt laatstgenoemde functie alleen voor betaalde en via iTunes gekochte mp3 bestanden. Download de nieuwe versie van iTunes hier.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.