Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Bedrijf laat gebruikers muziek downloaden naar Dropbox

Muziek direct naar Dropbox downloaden

Boxopus biedt een innovatieve dienst die gebruikers automatisch muziek laat downloaden naar een Dropbox account. Wel moeten zelf Torrent bestanden worden ge-upload naar de Boxopus website.

Boxopus is een nieuw bedrijf dat een innovatieve dienst heeft ontwikkeld die eindgebruikers bestanden via Bittorrent laat downloaden en deze direct plaatst in een Dropbox account.

De gebruiker die muziek wil downloaden hoeft daarvoor geen torrentclient geïnstalleerd te hebben.

Het bedrijf achter Boxopus laat in een reactie weten dat het download programma gebruikt maakt van de Dropbox API om direct bestanden in de cloud te plaatsen. Er is dus verder geen software nodig om deze download dienst aan te bieden. Wel is het natuurlijk de vraag of Dropbox zelf blijf is met deze dienst die het mogelijk maakt muziek te downloaden zonder bittorrent software naar een Dropbox account.

Het enige dat een gebruiker hoeft te doen om te downloaden naar Dropbox is het uploaden van een torrent bestand naar de website van Boxopus. Zodra het torrent bestand is geplaatst gaat de download software aan de slag. De bijbehorende bestanden worden uiteindelijk volledig automatisch geplaatst in een Dropbox account naar keuze. Boxopus werkt volledig via internet, de p2p software die nodig is draait op de servers van Boxopus en de eindgebruiker hoeft alleen de torrent bestanden te uploaden.

De dienst van Boxopus verkeert momenteel nog in een b├Ęta stadium. Zodra de dienst officieel aangekondigd wordt moeten mensen die willen downloaden via de Boxopus dienst gaan betalen voor het gebruik. Daarnaast is een Dropbox account met genoeg ruimte voor de downloads uiteraard benodigd. Wil je deze nieuwe download-dienst gratis uitproberen? Je kan Boxopus via deze link uitproberen. Wel eerst gratis registreren uiteraard.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.