Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Bittorrent-client Bitcomet naar versie 1.29

muziek-download-bitcomet-torrent

Bitcomet

Downloaden via het Bittorrent protocol is een van de meest populaire manieren van het gratis downloaden. Een groot aantal downloadprogramma’s werkt op basis van dat download protocol en downloaden via Bittorrent is gratis. Een van de programma’s die je kunt gebruiken om met torrent bestanden te downloaden is Bitcomet. Gisteren brachten de makers van dat Bittorrent download programma versie 1.29 uit.

Grote voordelen van Bitcomet boven andere Bittorrent programma’s is de ondersteuning voor distributed hash tables. Deze dht ondersteuning zorgt ervoor dat het programma razendsnel zoekopdrachten naar muziek en andere media kan uitvoeren. Daarnaast biedt Bitcomet ondersteuning voor het alvast kijken van een deel van een film of het luisteren naar een deel van een mp3 muziek bestand. Uiteindelijk is het met Bitcomet mogelijk om zelf torrent bestanden aan te maken en te seeden. Leuke feature van Bitcomet is trouwens ook de chat functie. Met deze functie kun je chatten met andere mensen die downloaden met Bitcomet.

In versie 1.29  van Bitcomet zijn een aantal wijzigingen en bugfixes doorgevoerd. Grootste aanpassingen zijn gedaan in de interface van Bitcomet. Maar ook aan de kern van het downloadprogramma zijn een aantal wijzigingen doorgevoerd. Zo werkt de auto-shutdown nu en is het programma compatible met nieuwere browsers zodat eenvoudig torrent bestanden vanuit de browser richting bitcomet gestuurd kunnen worden. Wil je zelf muziek downloaden met Bittorrent en Bitcomet? Hier vind je de nieuwste versie van dat Bittorrent downloadprogramma.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.