Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Bittorrent downloadprogramma qBittorrent naar versie 3.07

qbittorent

QBittorrent is een populaire Bittorent-client die je in staat stelt om eenvoudig te downloaden via het bittorrent protocol

Vandaag verscheen versie 3.07 van het bittorrent downloadprogramma qBittorrent. Via het bittorrent protocol kun je gemakkelijk legaal muziek downloaden als je tenminste goede software hebt. Een van de downloadprogramma’s die je prima kunt gebruiken om te downloaden via bittorrent is dus qBittorrent.

qBittorrent is om meerdere redenen een geschikt programma om mee te downloaden via het p2p protocol. Zo is het programma volledig open-source waardoor je de software kunt downloaden en kunt installeren op zowel Apple, Windows en Linux computers. Daarnaast toont de qBittorrent download-software geen advertenties tijdens het downloaden.

Sinds versie 2.0 heeft qBittorrent een en ander weg van uTorrent, een ander populair downloadprogramma voor Bittorrent. Sinds versie 3.0 van qBittorrent zijn een groot aantal zaken aangepast. Zo is het scherm voor het toevoegen van torrent bestanden en ook kan het programma sinds versie 3.0 beter overweg met magnet links.

In versie 3.07 van qBittorrent zijn onder meer de volgende zaken aangepast en verbeterd:

  • Meer previewmogelijkheden tijdens het downloaden
  • Verbeterde beveiligingsmaatregelen tijdens het downloaden installeren van plug-ins
  • Disk-cache is opnieuw aangezet onder Windows zodat sneller gedownload kan worden
  • Torrent bestanden zoeken met zoekmachines werkt weer, waar mogelijk

Wil je precies weten hoe je met qBittorrent gratis muziek kunt downloaden? Neem dan een kijkje op de website van de ontwikkelaars. Wil je meer weten over online muziek downloaden via het p2p Bittorrent protocol? Lees dan de handleiding hier.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.