Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Bittorrent komt met Apple-TV applicatie voor gratis streamen en downloaden

BitTorrent, het bedrijf achter diverse op BitTorrent gebaseerde downloadprogramma’s, heeft gisteren een applicatie uitgebracht om muziek en video te streamen op Apple TV. In tegenstelling tot het grote illegale aanbod dat via Bittorrent programma’s gedownload kan worden biedt de Apple-TV applicatie alleen legale muziek- en videostreams en downloads aan.

Bittorrent Live op Apple TV.

Bittorrent Live op Apple TV.

Met de app die voorlopig alleen beschikbaar is voor Apple TV is het mogelijk om uit diverse bronnen video en muziek te streamen rechtstreeks naar je tv of stereo. Bittorrent heeft contracten gesloten met een aantal grote partijen. Op deze manier is het nu mogelijk om mediabestanden uit diverse categorieën gratis te kijken op je Apple TV.

Bittorrent kan de beelden en muziek gratis aanbieden omdat Bittorrent Live media verspreidt via het p2p protocol. Dit betekent dat iedereen die video’s kijkt of muziek luistert tegelijkertijd meewerkt aan de verspreiding van deze content. En omdat Bittorrent goede contracten heeft gesloten met de eigenaren van het materiaal is dat legaal.

Bittorrent Live start met een tiental kanalen voor muziek en video. In de loop van dit jaar zal het aanbod aan gratis materiaal verder groeien. Verder overweegt het bedrijf voor populair materiaal een pay-per-view model te introduceren. De tarieven voor deze betaalde dienst zullen vanwege het p2p model lager liggen dan bij concurrerende diensten.

Bron: Bittorrent Blog.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.