Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Download nieuwe versie van QBittorrent downloadprogramma

qbittorrent-nieuwe-versie-bittorrent

QBittorrent

QBittorrent is een gratis open-source bittorrent client. Grote voordeel van Qbittorent is uiteraard dat het programma, vanwege de open-source opzet, draait onder Windows, Linux, Mac OSX en zelfs een FreeBSD versie van het downloadprogramma is beschikbaar. Kortom een downloadprogramma voor bijna elke besturingssysteem, jammer dat een Android of IOS versie ontbreekt.

Het Bittorrent download programma wordt ontwikkeld samen met Qt4 en is grotendeels gebaseerd op Libtorrent. Het programma werd oorspronkelijk gemaakt door een Franse student die er al sinds 2006 aan werkt. QBittorrent is qua functionaliteit en gebruikersgemakt te vergelijk met het Utorrent downloadprogramma. Vandaag kwam versie 2.9.2. van QBittorrent uit met een aantal kleine bugfixes.

De makers reppen op hun site overe en grote bugfix die een erg irritant probleem met het downloaden via QBittorrent oplost. Nu nog een betrouwbare torrent zoekmachine, depiraatbaai anyone ;)? Wil je deze nieuwe versie van QBittorent gebruiken om muziek te download van internet? Je download Qbittorrent hier.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.