Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Downloaden met Bittorrent via iPhone en iPad app

Muziek downloaden op iPad en iPhone met nieuwe app.

Downloaden met Bittorrent iPad app

Wil je muziek downloaden op je iPad of iPhone via het Bittorrent protocol? Dan had je tot voor kort pech: Apple liet op geen enkele manier applicaties voor iOS waarmee je met Bittorrent kunt downloaden toe in de app-store. Wilde je downloaden via Bittorrent dan moest je Apple smartphone of tablet gehackt zijn om geschikte software kunnen installeren. Afgelopen week liet Apple echter een applicatie toe aan de app-store waarmee je kunt downloaden met Bittorrent op je iPad of iPhone.

Helaas kent de download-app wel een grote beperking. Met de Blue Downloader kun je namelijk alleen torrent-bestanden downloaden die beschkbaar worden gemaakt op websites die alleen legale torrent-downloads aanbieden. Zo het is bijvoorbeeld mogelijk om torrents te downloaden van Bitlove en Archive.org maar worden de Pirate Bay en Kickass geblokkeerd. De ontwikkelaar van de app heeft voor deze beperkingen gekozen omdat Apple de app voor het downloaden via Bittorrent nooit had toegelaten in de app-store.

Het is voor het eerst dat Apple een bittorrent-client toelaat in de app-store. Apple is een fervent tegenstander van het illegaal en gratis downloaden van muziek vanwege de inkomsten die het bedrijf haalt uit iTunes verkopen. Omdat Bittorrent voornamelijk wordt gebruikt voor het gratis downloaden van illegale content heeft het bedrijf een iOS app voor Bittorrent altijd tegen gehouden. Omdat de Blue Downloader app voor iPhone en iPad alleen torrents van legale bronnen met legale content verwerkt is voor deze app een uitzondering gemaakt.

Niet voor gratis muziek downloads

Zoals uit bovenstaande blijkt werkt dit Bittorrent downloadprogramma voor iPhone en iPad niet in combinatie met torrent-bestanden voor populaire muziek. Wil je gratis muziek downloaden die momenteel in de top 40 staat dan heb je niets aan deze app. In plaats daarvan kun je hier wel alternatieven vinden om gratis muziek te downloaden voor Apple Mac met Bittorrent software. Daarnaast kun je op Apple Mac wel op andere manieren gratis muziek downloaden. Denk bijvoorbeeld aan NZBVortex voor muziek downloads via nieuwsgroepen of Tubidy voor muziek downloads op je desktop.

 

1 reactie opDownloaden met Bittorrent via iPhone en iPad app

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.