Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Downloaden van nieuwsgroepen met Newsbin

muziek-downloaden-newsbin-versie-6-01

Newsbin

Newsbin is een downloadprogramma waarmee muziek, media en software gedownload kan worden van nieuwsgroepen. De makers van dit downloadprogramma brachten gisteren versie 6.01 uit van Newsbin. Net zoals vergelijkbare nieuwsgroepen downloadprogramma’s als Spotnet en Grabit werkt Newsbin met NZB bestanden om te downloaden.
Een NZB bestand vertelt het Newsbin programma waar op de nieuwsgroepen de muziek die je wilt luisteren te downloaden is. Een vereiste voor een downloadprogramma met NZB bestanden is eigenlijk een betaald nieuwsgroepen abonnement.
Sinds versie 6 heeft Newsbin een handige interface die werkt met tabbladen. Daarnaast is het programma lekker snel in het downloaden en verwerken van muziek en andere downloads. Natuurlijk is je eigen internet verbinding ook van grote invloed op de snelheid van je nieuwsgroepen downloads. Je download de nieuwe versie van Newsbin op deze website.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.