Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Downloaden via Bittorrent met nieuwe software van Frostwire

Dit weekend brachten de ontwikkelaars van de Frostwire download software een nieuwe versie uit van deze veelgebruikte software. Gratis muziek downloaden met Frostwire is erg populair: de handleiding Frostwire op deze site behoort tot een van de meest gelezen handleidingen. Wel opletten wat je download met Frostwire: het downloaden van muziek met Frostwire is soms illegaal.

De download software van Frostwire die dit weekend uitkwam heeft als versie nummer 5.3.9. meegekregen. De software wordt gemaakt met behulp van de Java taal. Vanwege die programmeer taal werkt het programma op veel verschillende besturingssystemen. Je kunt Frostwire dan ook gebruiken op Mac, Windos, Linux en Android. Dus of je nu muziek wilt downloaden voor je iPad, iPhone of Android smartphone, met Frostwire zal dat allemaal lukken.

muziek gratis downloaden Frostwire software

De interface van Frostwire heeft erg veel weg van de vroegere interface van Limewire. Logisch, de ontwikkelaars van dat programma maken Frostwire.

Frostwire werd enige jaren geleden ontwikkeld op basis van Limewire. Dat programma moest in opdracht van de rechtbank code toevoegen om illegale downloads onmogelijk te maken. Als reactie daarop besloot een deel van het Limewire ontwikkelteam een eigen download programma te maken zonder deze code. Dat programma werd in 2005 uitgebracht als Frostwire. Al snel na het uitbrengen van Frostwire werd het programma bekender dan Limewire, vooral vanwege het gebruiksgemak van Frostwire en het groot aantal besturingssystemen waarmee Frostwire werkt (Mac, Android, Windows).

In de eerste versies van Frostwire was het mogelijk om te downloaden via zowel het Gnutella p2p netwerk als het Bittorrent p2p netwerk. Vanwege problemen met het Gnutella netwerk besloot het ontwikkelteam van Frostwire vanaf versie 5 van Frostwire alleen nog maar downloads mogelijk te maken via het Bittorrent p2p protocol. Dit betekent dat Frostwire een Bittorrent p2p programma is geworden net zoals qBittorrent of Bitcomet.

Als je besluit om Frostwire te installeren dan is het belangrijk om tijdens de installatie de Ask Toolbar uit te schakelen. Die heb je nergens voor nodig om gratis muziek te downloaden met Frostwire. Daarnaast maakt deze toolbar je computer alleen maar trager. Verder vind je op de website van Frostwire een groot aantal versies van deze gratis software. Je kunt dus muziek downloaden voor iPad, iPhone, iPad maar ook Android smartphones en gewone mp3-spelers kun je vullen met muziek die je download via Frostwire.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.