Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Frostwire kan nu muziek downloaden van SoundCloud

Samenvatting
Met Frostwire kun je heel makkelijk muziek downloaden van SoundCloud. Installeer Frostwire, start met zoeken en download van SoundCloud.

gratis muziek downloaden frostwire

Frostwire

Frostwire is een van de populairste downloadprogramma’s voor het downloaden via Bittorrent. De ontwikkelaars achter de Frostwire-software zitten echter niet stil. Sinds kort is het namelijk mogelijk om met Frostwire gratis muziek te downloaden van SoundCloud. Gemakkelijk en snel muziek downloaden van Soundcloud kan nu dus ook via Frostwire.

Hoe moet het?

Om muziek te downloaden van SoundCloud met Frostwire is het uiteraard noodzakelijk om Frostwire op je computer installeren. Hoe dat moet lees je hier of hier. De installatie moet je het programma opstarten om te beginnen. Uiteraard heb je een werkende internetverbinding nodig…

Om muziek te downloaden moet je *logisch!* eerst weten welke muziek je wil luisteren. Weet je wat je zoekt typ dan in het zoekvak bovenin de Frostwire interface (het vak linksboven waar staat ‘Search or enter URL’) de artiest, track of albumt-titel in van de muziek waar je naar op zoek bent. Geef Frostwire even de tijd en bekijk dan de lijst met resultaten. Hieronder zie je hoe die resultaten eruit zien:

Gratis muziek downloaden van SoundCloud met Frostwire

Gratis muziek downloaden van SoundCloud met Frostwire

Afhankelijk van je zoekopdracht geeft Frostwire enkele tot tientallen of zelfs honderden resultaten weer.In de kolom ‘bron’, de vijfde kolom van rechts, kun je zien waar elke individuele muziek download afkomstig van is. Voor Soundcloud downloads geeft Frostwire naast de bron ook nog de gebruiker weer die verantwoordelijk is voor de upload van deze track. Door de bron aan te klikken ga je naar het SOundcloud profiel van deze gebruiker.

Ook voor Youtube

Naast SoundCloud resultaten geeft Frostwire in haar zoekresultaten ook weer welke muziek je van Youtube kunt downloaden. Als je een artiest of track-titel intypt kun je in de kolom ‘bron’ zien welke liedjes je via Frostwire van Youtube kunt downloaden. Ook deze downloads worden als mp3 bestand op je computer opgeslagen.

Wil je zelf proberen of je gratis muziek kunt downloaden van SoundCloud met de Frostwire software? Installeer het programma dan en begin met het zoeken en downloaden. Het gratis downloaden van muziek van Soundcloud wordt niet gemakkelijker dan dit!

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.