Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis mp3 downloaden op mobiel met Android App

Gratis mp3 downloaden op mobiel.

Gratis mp3 downloaden op mobiel.

De manier waarop mensen gratis muziek downloaden in mp3 formaat verschuift: steeds meer mensen willen muziek downloaden op hun mobiele telefoon terwijl het aantal mensen dat via de computer of laptop op zoek is naar mp3 downloads afneemt. In dit artikel alles over gratis mp3 downloaden op mobiele telefoons op basis van een handige Android app.

Steeds minder mensen downloaden mp3 op hun computer omdat de kwaliteit van mp3 downloads over het algemeen iets lager ligt vergeleken met muziek downloads in bijvoorbeeld het .ogg formaat. Daarnaast maakt het met de huidige snelheid van het internet in Nederland niet meer uit of je nu een mp3 bestand van 4MB of van 40MB download. Beide bestanden zijn supersnel op je computer gedownload en daarom kiezen veel mensen tegenwoordig voor muziek downloads in  hogere kwaliteit dan mp3 kan bieden.

Een andere reden voor de toenemende populariteit van mp3 downloads op mobiele telefoons ligt natuurlijk in het feit dat steeds meer mensen hun smartphone of tablet gebruiken om muziek te luisteren. Ook hebben steeds meer mensen mobiel internet op hun smartphone waardoor het snel downloaden van een mp3 bestand een fluitje van een cent is. Een laatste reden voor het groeiend aantel mensen dat muziek downloaden op hun mobiel zit hem in de hoge prijzen voor online streaming diensten zoals Spotify: niet iedereen heeft 10 euro per maand over voor onbeperkt streamen.

Android applicatie om muziek te downloaden

In de Play Store voor Android applicaties vind je ontzettend veel software om snel mp3 te downloaden via je mobiel. Veel van die applicaties bevatten reclames en daarnaast voegen ze pop-ups toe aan je Android telefoon. Het gebruik van deze applicaties is daarvoor irritant; ook kan het gebruik van dit soort mp3 download apps een risico zijn voor je privacy.

Met de mp3 music downloader app download je snel en gratis mp3 bestanden op je smartphone.

Met de mp3 music downloader app download je snel en gratis mp3 bestanden op je smartphone.

Wil je toch mp3 downloaden op je mp3 smartphone maar heb je geen zin in reclames, pop-ups en notificaties? Probeer dan de MP3 music download app voor Android. Deze applicatie kun je volledig gratis downloaden uit de app-store. De applicatie is geschikt voor bijna alle smartphones en tablets die draaien op Android. Zo werkt deze app op mijn Xperia Z1 maar ook op Samsung Galaxy toestellen kun je met de app snel gratis muziek downloaden.

Hoe moet je mp3 downloaden met deze app?

Na het downloaden en installeren van deze app, dat uiteraard volledig automatisch gaat, kun je snel beginnen met het downloaden van mp3 bestanden op je mobiel. Je hoeft alleen maar in het startscherm, het scherm dat je te zien krijgt op het moment dat je de app opstart, de titel, artiest of albumnaam in te typen. Na het aanklikken van de ‘search’ button zal het programma snel een lijst weergeven van mp3 bestanden die in overeenstemming zijn met jouw zoekopdracht.

Door na het zoeken te klikken op ‘download’ zal de app de muziek downloaden. Is de download compleet? Dan hoef je op je smartphone alleen maar de muziek-bibliotheek te updaten om je mp3 download te luisteren.

Let Op!

Een download  via deze app verloopt via 3g of 4g mobiel internet op het moment dat je geen wifi aan hebt staan of niet binnen het bereik van een wifi-netwerk bent. Een download via mobiel internet kan zorgen voor een hoge telefoonrekening!

 

De MP3 Music Downloader applicatie haalt haar downloads van het openbare internet. Zo gebruikt de app onder meer Youtube en Google om mp3 bestanden te vinden en te downloaden. Of het gebruik van deze applicatie legaal is laten we in het midden: dat hangt af van de muziek die je ermee download…

 

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.