Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden met nieuwe versie van µTorrent

µTorrent download

µTorrent

Een van de grootste bronnen om legaal gratis muziek te downloaden is natuurlijk het downloaden via torrent bestanden. Veel artiesten brengen nieuwe muziek uit om deze vervolgens via Bittorrent verder te verspreiden en ook grote platenmaatschappijen distribueren nieuwe muziek via het Bittorrent protocol. Om gratis muziek te downloaden met behulp van Torrent bestanden heb je uiteraard een Bittorrent downloadprogramma nodig. Een van de beste software pakketten om via Bittorrent muziek mee te downloaden is µTorrent. Van die gratis software kwam afgelopen week versie 3.3 uit.

Verbeteringen

Deze versie van Bittorrent bevat een groot aantal verbeteringen. Door deze verbeteringen zal het downloaden van muziek en natuurlijk ook van andere bestanden nog gemakkelijker gaan. Zo is in deze nieuwe versie een groot gedeelte van de code aangepast die te maken heeft met het schrijven en lezen naar het geheugen van je computer. Daardoor zou deze Bittorrent software op geen enkele manier je computer nog kunnen vertragen. Heb je problemen met een trage computer doordat je muziek download via Bittorrent? Dan zou het deze moeite van het proberen waard kunnen zijn om deze nieuwe versie te downloaden.

Naast deze aanpassing zijn nog een enorm aantal verbeteringen doorgevoerd aan deze nieuwe µTorrent versie. Ben je op zoek naar de beste software om gratis muziek te downloaden? Zoek dan niet verder maar download deze nieuwe software gelijk om te kijken of muziek downloaden via Bittorrent iets voor jou is. Je download µTorrent gratis op de website van de ontwikkelaars via deze link. Handig is trouwens ook dat µTorrent Android software ontwikkeld waarmee je op je smartphone albums en liedjes kunt downloaden. Hieronder een screenshot van de interface van µTorrent.

de interface van µTorrent om muziek te downloaden

de interface van µTorrent om muziek te downloaden

uTorrent 3.3 is nog in bèta stadium

Deze nieuwe versie van µTorrent is geen definitieve versie, daarvoor moet er aan deze download software nog teveel gebeuren. Het versienummer luidt dan ook 28830 bèta, wat zoveel betekent als: je kunt de software prima gebruiken om muziek mee te downloaden via Bittorrent maar verwacht niet dat alle functies probleemloos werken. Op de redactie van gratismuziekdownload.nl hebben we deze nieuwe versie van µTorrent wel geprobeerd en we zijn hier niet tegen problemen het downloaden aangelopen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.