Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden met PicoTorrent

Gratis muziek downloaden: PicoTorrent.

Picotorrent

PicoTorrent is een gratis programma voor het downloaden van bestanden via Bittorrent. Het downloadprogramma probeert zich van haar concurrentie te onderscheiden door een grote mate van gebruikersgemak en een hoge snelheid. 

Picotorrent is een tool die gemaakt is op basis van een framework voor soortgelijke downloadprogramma’s. Dit framework, LibTorrent, bevat een aantal protocollen en programma’s voor het downloaden, controleren en verwerken van downloads via P2P. LibTorrent wordt ook door andere ontwikkelaars gebruikt.

Picotorrent kiest er voor om Libtorrent te gebruiken vanwege de hoge performance van deze library. Hierdoor gaat het downloaden en controleren van mediabestanden vaak sneller dan met andere downloadprogramma’s. Verder biedt PicoTorrent regelmatige updates wat de veiligheid van het programma ten goede komt.

PicoTorrent.

PicoTorrent.

PicoTorrent is een basic downloadprogramma. Het programma biedt de standaard mogelijkheden voor het downloaden van bestanden via Bittorrent. Op deze manier proberen de ontwikkelaars ervoor te zorgen dat het programma snel blijft werken en dat gebruikers het overzicht behouden tijdens het gebruik. Je kunt gemakkelijk torrents openen en tijdens het downloaden is het mogelijk om te pauzeren of te verwijderen.

Verder biedt PicoTorrent ook meer uitgebreide mogelijkheden. Deze mogelijkheden zitten allemaal netjes weggewerkt in context-menu’s en in de instellingen. Hierdoor kun je ervoor kiezen om deze mogelijkheden te gebruiken maar wordt je er niet mee lastig gevallen als je snel wil beginnen met downloaden. Een van deze mogelijkheden is de preview functie voor het luisteren naar muziek die nog niet compleet is gedownload.

Naast een goed downloadprogramma voor Bittorrent heb je ook torrents of magnet-links nodig om goed te kunnen downloaden. Deze vind je gemakkelijk via Google of een andere zoekmachine. Bedenk je wel dat downloaden met Bittorrent illegaal kan zijn. Rechtenvrije muziek kun je gratis downloaden zonder problemen. Met copyright beschermde muziek downloaden met Bittorrent kan je juist in de problemen brengen.

Tot slot: PicoTorrent

Ben je op zoek naar een programma om gratis muziek te downloaden? Dan is PicoTorrent een prima keuze. Het programma werkt snel, is gratis beschikbaar en biedt meer dan voldoende mogelijkheden om snel te kunnen downloaden. Verder is vooral de preview functie, om media af te spelen tijdens het downloaden, erg handig. Download PicoTorrent hier.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.