Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden met Spotgrit

Ben je op zoek naar een alles-in-1 oplossing voor het gratis downloaden van Usenet? Dan ken je natuurlijk de Spotnet software die je prima kunt gebruiken om via nieuwsgroepen nieuwe muziek, en andere media gratis te downloaden. Sinds kort is er echter een prima alternatief voor Spotnet, die concurrent voor het downloaden via Usenet is het gratis programma Spotgrit.

Spotgrit onstond vorig jaar nadat de FTD (een grote usenet community) haar deuren moest sluiten. Als reactie daarop werden door diverse partijen software programma’s ontwikkeld die het downloaden via Usenet gemakkelijker moesten maken. Een van de bekendste download programma’s voor Usenet is natuurlijk Spotnet. Dat programma werkt met door gebruikers aangedragen spots met daarin de locatie van gratis muziek downloads en downloads voor andere media op Usenet.

Een ander downloadprogramma dat ontwikkeld werd als alternatief voor de FTD download website was Spotgrit. Spotgrit biedt een alles in een oplossing voor het zoeken, vinden en downloaden van muziek en media van Usenet. Het programma werkt, net zoals het downloaden met Spotnet, via het downloadprogramma SABnzbD om de bestanden te downloaden en uit te pakken. De verdere opzet van Spotgrit is anders dan die van Spotnet.

De nieuwe versie van Spotgrit die gisteren uitkwam biedt meer opties en meer anti-spam mogelijkheden. Daar tegenover staat wel een forse installatie waar zowel het .net framework als de MSSQL server bij in zitten. Hier heeft natuurlijk niemand echt last van het maakt alleen het gratis te downloaden installatiebestand wel aan de grote kant. Hieronder zie je een screenshot van de Spotgrit interface. Binnenkort op gratismuziekdownload.nl een handleiding over het gebruik van Spotgrit om gratis muziek te downloaden. Voor nu zul je het programma zelf moeten installeren via deze link. De installatie voor Spotgrit wijst zichzelf, wel opletten dus dat je zowel het framework als de sql server ook installeert. Spotgrit zal niet werken als beide software programma’s niet zijn geïnstalleerd.

gratis muziek downloaden met spotgrit

Spotgrit interface voor gratis muziek downloads via Usenet

Uiteraard heb je voor het gebruik van Spotgrit als download software idealiter een betaald Usenet abonnement nodig. Wil je Spotgrit gebruiken om te downloaden met de nieuwsgroepen van je eigen provider houd dan rekening met een korte retentie. Dit betekent dat je gratis downloads met Spotgrit na een paar dagen niet compleet meer zullen worden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.