Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden met Vuze bittorrent software

Vuze: muziek downloaden met Vuze

Vuze: ideaal om muziek te downloaden

Een van de programma’s om gratis muziek te downloaden via het Bittorrent protocol is Vuze. Over dat programma kon je al eerder lezen op gratismuziekdownload.nl. Op de website van Vuze verscheen een nieuwe versie van het downloadprogramma waarmee het downloaden van muziek via Bittorrent nog gemakkelijker gaat. Vuze kent namelijk een aantal voordelen in vergelijking met andere downloadprogramma’s voor Bittorrent zoals Bitcomet en Frostwire.

Azureus is nu Vuze

Vuze is de nieuwe naam voor de Azureus download-software. In 2003 kwam dat programma voor het eerst op de markt. Toen al gebruikten veel mensen de software voor het gratis downloaden van muziek, maar ook voor films en tv-series, via Bittorrent. In 2006 besloot het ontwikkelteam om de naam Azureus aan de te kant en door te gaan met de ontwikkeling van de download-software onder naam Vuze.

Inmiddels zijn we ruim 8 jaar verder en is Vuze een van de beste programma’s om te downloaden via Bittorrent. Vuze onderscheidt zich op een aantal manieren van concurrerende programma’s als Bitcomet en Frostwire. De voordelen van Vuze lees je nu.

Voordelen Vuze

Vuze is allereerst een programma voor Bittorrent downloads dat erg snel werkt. Vuze heeft ingebouwde mogelijkheden voor het zo efficiënt mogelijk benutten van de bandbreedte. Zo kun je via de interface van Vuze aangeven welke muziek je als eerste graag op je computer wil hebben staan. Hoe meer prioriteit er gegeven wordt aan een bepaalde torrent hoe sneller deze gedownload zal worden.

Een ander voordeel van Vuze zit hem in de functie waardoor je tijdens het downloaden van muziek alvast kun luisteren naar deze muziek. Zo hoef je dus niet te wachten tot je complete download binnen is maar kun je alvast gaan genieten van de muziek die al klaar is met downloaden. Deze functie werkt trouwens ook met film en tv-serie downloads.

Vuze kent naast deze genoemde voordelen nog vele andere voordelen. Neem een kijkje op deze pagina voor een overzicht van alle handigheidjes waardoor het gratis downloaden van muziek via Bittorrent en de Vuze software erg gemakkelijk is. Ben je op zoek naar download software voor gratis muziek downloads via Bittorrent? Probeer dan Vuze!

Zowel voor Windows als Apple Mac

Vuze wordt ontwikkeld voor zowel Apple Mac als Windows en Linux. Je kunt met het programma dus gratis muziek downloaden op zowel Apple Mac, Windows en Linux computers. Verder is het programma volledig gratis te downloaden via Vuze.com. Je kunt tijdens het installeren beter wel de toolbars deactiveren.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.