Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden op iPad en iPhone

Als je de trotse bezitter van een iPhone, iPhone 5 of iPad bent gebruik je dat apparaat natuurlijk ook om muziek te luisteren. Voor het luisteren naar en downloaden van muziek ben je voor iPhones en iPads in eerste instantie aangewezen op iTunes. Via iTunes is het mogelijk om gratis muziek downloads te beluisteren op je mobiele apparaat van Apple. Naast iTunes zijn er ook diverse applicaties beschikbaar in de app store om gratis muziek te downloaden naar je iPhone of iPad.

gratis muziek downloadnen op je iPhone

gratis muziek downloadnen op je iPhone

Een van de applicaties die je kunt gebruiken om gratis muziek te downloaden is de Free Music Downloader app van ontwikkelaar BSOsoft. Deze applicatie om muziek te downloaden is beschikbaar als gratis maar ook als betaalde applicatie. De betaalde versie van de Free Music Downloader biedt extra mogelijkheden. De gratis versie van deze muziek download software voor Apple apparaten biedt genoeg mogelijkheden voor de gemiddelde consument. Wil je gratis muziek downloaden op je Apple apparaat? Probeer dan de Free Music Downloader applicatie die je terugvindt in de App store.

Gratis muziek downloaden met deze iPhone applicatie is erg eenvoudig. Na het installeren en opstarten van de software kun je de titel van een liedje intypen om te kijken of je deze gratis kunt downloaden met de app. Ook het intypen van een artiest of de titel van een heel album voldoet in de meeste gevallen als je de muziek gratis wilt downloaden. Werken beide methodes niet? Dan kun je ook kijken of betaalde websites het liedje dat je wilt luisteren misschien aanbieden. Voordeel van de applicatie is allereerst dat deze helemaal legaal is. Verder is de standaard versie, zoals gezegd, gratis beschikbaar in de app store van Apple.

Over de werking van de applicatie zijn best wel wat vragen. Zoals wij het kunnen beoordelen haalt de applicatie de muziek via internet binnen vanaf zogenaamde open-directories en andere webpagina’s waarop legaal mp3 bestanden aangeboden worden. Dit betekent dat je de applicatie legaal kunt gebruiken zolang je de mp3 bestanden maar niet verder verspreid. Daarnaast is gratis muziek downloaden met deze applicatie erg snel. Dit komt mede door de bronnen waar de applicatie haar gratis muziek downloads vandaan haalt. Downloaden vanaf open-directories en andere download websites is niet gebonden aan een trage verbinding van een particulier die een liedje aanbiedt.

Wil je deze applicatie om gratis muziek te downloaden voor op je iPhone of iPad? Je vindt zowel de betaalde als de gratis versie van deze software terug in de App store. Heb je ervaringen met deze software om gratis muziek te downloaden? Laat het dan weten in de reacties onder dit bericht. Ook over de vraag of de betaalde versie haar geld waard is zouden wij graag meer willen weten.

3 reacties aanGratis muziek downloaden op iPad en iPhone

 • Joost van Mameren

  Hallo, ik heb deze app gedownload op ipad2 maar snap er niets van. Als ik de app open kom ik op een site met allerlei instructies. Mooi allemaal maar ik wil graag de app zien en vooral de zoekmachine plus een downloadknop. Op de geopende site kan ik uiteraard via Google zoeken en mp3 sites vinden. Als ik op dit soort sites zoek erop download druk gebeurt er niets. Ook in de taakbalk onderaan de pagina onder de knop ‘downloads’ zie ik geen nummers staan. Gek word ik er van! Waarom moet alles toch zo ingewikkeld zijn….. Kunt u mijn vredesnaam vertellen wat ik fout doe of niet snap? Ik ben niet de enige gefrustreerde overigens.

  Ik wil bijv graag some girls, album Stones downloaden, dat kan toch niet zo moeilijk zijn? Mij lukt het niet…..

 • Can

  Ik wil heel graag liedjes hebben op mijn telefoon

 • Can

  Ik weet niet hoe je
  het download

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.