Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek downloaden via de Epitonic download website

Gratis muziek downloaden zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de legaliteit van de muziek die je download? Dan moet je zeker eens een kijkje nemen op de website van Epitonic. Op die website kun je gratis muziek downloaden via een overzichtelijke interface maar het leukste is natuurlijk dat alle muziek die je download via Epitonic 100% legaal is!

gratis muziek downloaden via Epitonic

Epitonic: legaal muziek downloaden


De Epitonic website bereik je via Epitonic.com. Als je op de startpagina bent aangekomen van de download website dan vind je daar allereerst drie kolommen. Achtereenvolgens kun je gratis muziek downloaden die erg populair is, muziek downloaden die nieuw is toegevoegd aan de website, en gratis muziek downloaden die de editors van de website erg leuk vinden. Wil je eerst luisteren voordat je iets download? Klik dan op ‘Play all’, wil je liever gelijk de muziek gratis downloaden? Klik dan op ‘Download all’.

Als je nu dacht dat deze muziek alles is dat kunt downloaden via de Epitonic website dan hebben we nieuws voor je. Via de ingebouwde zoekmachine kun je gratis muziek downloaden door te zoeken op de naam van een liedje. Ook kun je zoeken op de naam van een artiest of de titel van een volledig album. Bedenk je wel dat alle muziek die je gratis kunt downloaden op de Epitonic website volledig legaal aangeboden wordt. Dit betekent dus dat de nieuwste hits en top-40 materiaal niet terug te vinden zijn op de Epitonic website. Als je goed zoekt vind je echter wel remixes van liedjes die nu in de top 40 staan.

Een derde mogelijk om via de Epitonic aan gratis muziek downloaden te gaan doen is het gebruik van de Playlist functie van de site. Via deze optie in het menu van de website, bovenin de interface, kun je gratis muziek downloaden via vijf verschillende ingangen. Het is mogelijk om playlist te bekijken op genre, editor, artiest, labels en per scene. Elke van deze vijf opties toont een enorme lijst met liedjes die je gratis kunt downloaden.

Kortom: Ben je op zoek naar een website met een enorm aanbod aan legale muziek? Via de website van Epitonic kun je gratis muziek downloaden die helemaal legaal tot je beschikking staat. Gratis muziek downloaden is nog nooit zo makkelijk geweest!

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.