Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren via internet met Tomahawk

Tomahawk is een nieuw software programma waarmee je gratis muziek kunt luisteren op je computer of laptop. Van het programma zijn diverse versies beschikbaar. Bijna elk besturingssysteem voor desktop- en laptop computers wordt ondersteund. Zo vind je versies voor Windows 7, Windows 8, Apple OS X en diverse Linux varianten op de website van de ontwikkelaars. Het mooiste is daarnaast dat de Tomahawk software gratis te downloaden is vanaf die website.

gratis muziek luisteren internet tomahawk

Tomahawk logo


Nu zul je misschien denken: oh, de zoveelste concurrent van Spotify waarmee ik gratis muziek kunt luisteren op internet, daar zit ik niet echt op te wachten. Toch is Tomahawk meer dan de zoveelste concurrent van Spotify, Deezer of Napster. Want met Tomahawk kun je gratis muziek luisteren uit bijna elke denkbare online muziek bibliotheek die er op internet te vinden is. Zo kun je met de gratis Tomahawk software muziek streamen uit Spotify, Grooveshark, Youtube en Soundcloud. Voor een aantal muziek streaming services heb je een betaald abonnement nodig, maar de meeste muziek kun je gewoon gratis luisteren.

Eigenlijk is Tomahawk dan ook meer dan een applicatie waarmee je muziek kunt luisteren via internet. Want met Tomahawk kun je eigenlijk elk denkbaar liedje dat je wilt luisteren op je computer of laptop terugvinden en dit liedje daarna gratis afspelen. De media speler software waarmee Tomahawk je muziek laat luisteren is niet erg bijzonder. De service die het bedrijf je levert is dat wel: welke andere software laat je gratis muziek luisteren vanaf bijna elke denkbare bron die te vinden is op het internet. Hieronder een korte video met een demonstratie van de functionaliteiten van de Tomahawk software.

Helaas is het niet mogelijk om met deze software gratis muziek te downloaden. Dat zou natuurlijk ook niet legaal zijn, veel van de muziek die beschikbaar is via Tomahawk is namelijk auteursrechtelijk beschermd. Wel kun je natuurlijk alle muziek gratis luisteren, en dat is voor de meeste mensen natuurlijk meer dan genoeg. Naast het feit dat je geen gratis muziek kunt downloaden is het ook niet mogelijk om met de Tomahawk software muziek te luisteren op iPhones, iPods, Smartphones en tablets. Heb je een iPhone of smartphone? Dan zul je toch een betaald abonnement op bijvoorbeeld Spotify moeten nemen om muziek te downloaden naar je iPhone en deze later afspelen.

Tenslotte kun je met Tomahawk wel mp3 bestanden en andere muziek downloads beheren. Je kunt zo eenvoudig een grote muziek bibliotheek samenstellen van alle muziek die je op het internet vindt en alle muziek die je op je eigen computer hebt gedownload. Gratis muziek luisteren was nog nooit zo eenvoudig, helaas is gratis muziek downloaden niet mogelijk met deze software.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.