Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren op iPhone en iPad met 22Tracks

Gratis muziek luisteren met 22Tracks.

Gratis muziek luisteren met 22Tracks.

22Tracks is een applicatie voor Apple iPhone en iPad waarmee je gemakkelijk gratis muziek kunt luisteren op mobiele apparaten van Apple. Afgelopen week bracht het team dat deze muziek app ontwikkeld een nieuwe versie uit van 22Tracks.

Naast een heleboel nieuwe mogelijkheden was het beste nieuws de nieuwe prijs van de muziek-luister-app voor iPhone en iPad: de applicatie is namelijk helemaal gratis te downloaden via de app-store. De vorige versie van de 22Tracks app bedroeg €0,89

Gratis muziek op iPhone & iPad

De mogelijkheden voor mensen die van muziek houden zijn eindeloos met deze nieuwe versie van de 22Tracks applicatie. Vooral de gestures waarmee je het programma kunt bedienen zijn een welkome aanvulling, zeker vergeleken met de vorige versie van deze muziek-app. Daarnaast heeft de applicatie een complete make-over gekregen zodat deze nieuwe versie compleet in-sync is met de platte interface van iOS versie 7.

Met 22Tracks kun je verder gratis muziek luisteren via playlists die worden opgesteld door muziek bloggers uit landen over de hele wereld. De meeste van deze playlists worden gemaakt binnen bepaalde genres. Zo kun je heel gemakkelijk gratis hip-hop, dance of electro muziek luisteren op je iPhone of iPad. Verder zijn er ook playlists die gratis muziek verzamelen van bepaalde artiesten of labels.

22Tracks biedt geen mogelijkheden voor het gratis downloaden van muziek op iPhone en iPad. Omdat 22Tracks een gratis app is, die geen geld vraagt voor het streamen van muziek, is het logisch dat muziek downloads niet worden aangeboden. Wil je toch muziek downloaden op je iPhone of iPad? Gebruik dan een van de handleidingen op gratismuziekdownload.nl waarin je kunt lezen hoe je gratis en betaald muziek downloaden op iPhone en iPad met software zoals Spotify en Spotnet.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.