Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis muziek luisteren via Earbits

Gratis muziek luisteren Earbits

Earbits

Earbits is een muziek streaming website waar je gratis muziek kan luisteren. De Earbits website biedt volledig gratis muziek aan, en dat zonder reclame. De muziek je gratis kunt downloaden en streamen wordt op Earbits geplaatst door onafhankelijk artiesten. Zij maken muziek onder hun eigen naam en hoeven geen geld in het laatje te brengen voor grote platenmaatschappijen. Dat is gelijk ook de belangrijkste reden voor het grote aanbod aan gratis muziek op de website.

De website en achterliggende techniek voor het streamen van muziek wordt betaald door platenlabels, bands en artiesten. Zij kunnen allemaal zendtijd kopen binnen bepaalde kanalen op de site. Op de Earbits download website vind je tot nu toe muziek van 12.000 artiesten en ruim 600 platenlabels. Deze muziek wordt aangeboden binnen 400 verschillende kanalen die bijna allemaal rondom een bepaald genre zijn opgebouwd. Wil je legaal en gratis muziek luisteren dan is een bezoek aan de Earbits website een goeie tip: wil je top 40 muziek luisteren? Dan moet je juist niet op Earbits zijn.

Gratis muziek streamen via Earbits

Gratis muziek streamen via Earbits

Muziek streamen op iPhone en Android

Sinds deze week biedt Earbits naast een streaming platform via een website ook applicaties voor zowel iPhone, iPad en Android smartphones. Met deze applicatie kun je op je mobiel ook gratis muziek streamen. Na het downloaden en openen van de applicatie kom je terecht in het startscherm. Daar kun je muziek luisteren die door muziek-kenners wordt aangeraden. Deze muziek is gerubriceerd in verschillende genres. Daarnaasts kun je gratis muziek luisteren binnen een groot aantal verschillende kanalen. Ook deze kanalen bieden weer muziek per genre.

De applicatie om gratis muziek te streamen naar je mobiel draait op zowel Apple als Android smartphones en tablets. Daarnaast is de applicatie qua functionaliteit vergelijkbaar met bijvoorbeeld Spotify en Deezer. Je kunt muziek streamen terwijl je onderweg bent maar ook is het mogelijk om gratis muziek te downloaden om deze op een later moment terug te luisteren. Muziek streaming is volledig gratis, wil je muziek downloaden dan hoef je niets te betalen maar is registratie wel verplicht.

Proberen?

Wil jij ook gratis muziek streamen met Earbits? Dan kan dat uiteraard via de website Earbits.com. Daarnaast kun je in de App-store en Play-store van Apple en Google de applicatie vinden waarmee je Earbits kun gebruiken om gratis muziek te luisteren op je smartphone. Muziek downloaden kan zoals gezegd alleen na registratie, muziek streamen kan zonder registratie en zonder verdere kosten (denk wel om de kosten voor het gebruik van mobiel internet).

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.