Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Qobuz – muziek streamen in hoge kwaliteit FLAC of MP3

Muziek streamen in HD kwaliteit met Qobuz

Muziek streamen in HD kwaliteit met Qobuz

Qobuz is een Frans bedrijf dat in Nederland, maar ook in andere Europese landen, muziek streaming in HD kwaliteit aanbiedt. Om meer mensen in aanraking te laten komen met muziek streaming in HD kwaliteit krijg je nu bij aankoop van mediaspelers van Bluesound een gratis abonnement op Qobuz. Dat betekent dus gratis muziek streamen in HD kwaliteit: een kwaliteit die gelijk ligt aan een ouderwetse muziek-cd.

BlueSound timmert in Nederland hard aan de weg met een viertal systemen om muziek te streamen van het internet. Momenteel is Sonos de grote naam als het aankomt op muziek streaming via stand-alone mediaspelers: als Bluesound haar belofte waarmaakt zal daar echter snel verandering in komen.

Bluesound ondersteunt momenteel een tweetal muziek streamingdiensten. Naast Qobuz wordt namelijk ook Rdio ondersteunt. Via beide muziek streaming bedrijven kun je muziek luisteren op je BlueSound mediaspeler. Binnenkort worden waarschijnlijk ook Sonos en Deezer ondersteunt door de mediaspelers van Bluesound.

Qobuz

Qobuz is een Franse muziek-streaming bedrijf dat, in tegenstelling tot concurrenten als Spotify en Deezer ook muziek streamt in HD kwaliteit. Dit betekent in de praktijk dat je geen verschil zult horen tussen een muziek stream van Qobuz en een muziek-cd uit je eigen collectie.

De catalogus van Qobuz waar je uit kunt kiezen telt rond de 20 miljoen liedjes. Deze kunnen via internet gestreamt worden. Daarnaast is het via Qobuz ook mogelijk om muziek te downloaden om deze op een later moment af te spelen. Muziek downloaden is dus gewoon mogelijk met Qobuz.

Qobuz kent een tweetal abonnementen. Een abonnement dat 10 euro per maand kent maar geen HD streaming mogelijk maakt is een goed alternatief voor mensen die een abonnement van 20 euro per maand voor HD streaming te duur vinden. Beide abonnementen bieden muziek downloaden en luisteren aan. Ook bestaat de catalogus voor beide abonnementen uit dezelfde liedjes en albums.

Wil je Qobuz uitproberen? Dan kan dat dus gratis in combinatie met een Bluesound mediaspeler. Wil je liever muziek streamen en muziek downloaden in HD kwaliteit zonder een nieuwe mediaspeler te moeten kopen? Sluit dan via de Qobuz website een abonnement af op deze nieuwe muziek streaming dienst.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.