Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Gratis top 40 muziek op je iPad en iPhone

Gratis muziek op je iPad en iPhone

Gratis muziek op je iPad en iPhone

De iPad en iPhone zijn beide Apple producten die in veel huishoudens zijn terug te vinden. Ook het downloaden, streamen en luisteren naar muziek op je iPad en iPhone is erg populair. Helaas ben je met een Apple product gebonden aan iTunes voor het downloaden van muziek. Gelukkig zijn er genoeg leuke apps te vinden waarmee je populaire muziek (top 40 muziek) gratis kunt luisteren op je iPad en iPhone.

Een van de apps waarmee je gratis top 40 muziek kunt luisteren op je ipad en iPhone is de Top 100 Clips applicatie. Met deze app krijg je wekelijks de 100 meest populaire liedjes op je iPad en iPhone. Je kunt de tracks beluisteren maar ook kun je videoclip bekijken op het scherm van je iDevice. Vanuit de applicatie kun je ook nog eens doorklikken naar de digitale download van deze meest populaire liedjes.

Hoe werkt het?

gratis top 40 muziek op je iPad en iPhone.

gratis top 40 muziek op je iPad en iPhone.

De Top 100 clips voor iPhone en iPad app werkt via Youtube. Wekelijks linken de ontwikkelaars van de applicatie naar de populaire video-site van Youtube. Zoals je weet vind je daar de videoclips voor alle populaire liedjes. Omdat muziek downloaden van Youtube niet langer legaal is, is deze applicatie een handige manier om toch legaal muziek te luisteren die afkomstig is van Youtube.

Vanuit de startpagina van de app kun je eenvoudig zien welke top 40 tracks je gratis kunt luisteren op je Apple-device. Na het aanklikken van het liedje van je keuze begint de app gelijk met het streamen van het liedje naar je iPad of iPhone.

Vanuit de applicatie kun je vervolgens gelijk het liedje downloaden. Zoals gezegd is dat downloaden van muziek niet gratis. Je moet daarvoor namelijk het liedje kopen in de iTunes store van Apple. Jammer dat het geld kost, maar doordat je eerst gratis kunt luisteren ben je er wel zeker van dat het liedje dat je download wel jouw smaak is.

Proberen?

Deze app om gratis top 40 muziek op je iPad en iPhone zelf uitproberen? Dan kun je App gratis downloaden vanuit de app-store op je iPad of iPhone. Natuurlijk staat de app ook gewoon op internet, gebruiker daarvoor deze link (die naar de app-store leidt).

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.