Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

ID3 Renamer: handig je muziek downloads beheren

ID3 renamer: handig voor muziek downloads.

ID3 renamer: handig voor muziek downloads.

Behoor je tot de groep mensen die veelvuldig gratis en betaald muziek downloaden van internet? Dan ben je vast bekend met het probleem van een folder met losse mp3 bestanden die lastig te doorzoeken en te beluisteren zijn.

Gelukkig is er handige software voor het beheren van muziek downloads. Een van de programma’s die ik voor dit doel gebruik is het gratis te downloaden ID3 Renamer. Al eerder schreven we op gratismuziekdownload.nl over dit handige programma.

Deze week kwam versie 7.2.6. uit van het programma. Deze versie kent een aantal verbeteringen. Zo is het weer mogelijk om mp3 bestanden te vergelijken met informatie uit de MusicBrainz muziek-encyclopedie. Met de gegevensĀ uit deze database met muziekinformatie kan ID3 Renamer muziek downloads met onbekende meta-informatie automatisch aanvullen. Verder werkt ID3 Renamer ook samen met andere online muziek-bronnen zoals de bekende FreeDB en CDDB.

Bestandsnamen aanpassen

Ook voor mensen die muziek downloaden met niet kloppende bestandsnamen is ID3 Renamer een superhandig programma. Op basis van informatie van het internet kan het programma namelijk automatisch bestandsnamen aanpassen. Zo wordt zowel de titel als de artiest in de bestandsnaam opgenomen waardoor het zoeken en luisteren van deze track veel gemakkelijker wordt.

Wil je ID3 Renamer proberen? Dan kun je via de link bovenaan deze pagina het programma gratis downloaden. De download is supersnel binnen en je hoeft het programma niet te installeren. De zipfile bestaat namelijk uit een bestand dat je moet uitvoeren om het programma te gebruiken voor het beheren van je muziek downloads.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.