Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

KMPlayer – Een veelzijdige mediaspeler voor muziek downloads

kmplayer

kmplayer

Als je tot de grote groep Nederlanders behoort die zeer regelmatig muziek downloaden via online kanalen dan zul je ongetwijfeld tegen problemen aanlopen tijdens het luisteren van je muziek downloads. Vooral muziek die minder populair is wordt gemaakt vind je vaak terug in minder gangbare muziekformaten.

Het nadeel van dit soort muziek downloads is dus dat je ze niet kunt afspelen met Windows Media Speler. Ook andere populaire muziekspelers als Winamp en iTunes kunnen niet overweg met bepaalde muziekformaten. Als je muziek hebt gedownload die niet afspeelt in de muziekspeler die je normaliter gebruikt dan is de KMPlayer mediaspeler een goed alternatief. Deze gratis software is namelijk de meest uitgebreide mediaspeler die op internet te vinden is.

The KMPlayer mediaspelersoftware kan overweg met veel verschillende mediaformaten. Zo kan de mediaspeler de volgende bestandsformaten probleemloos afspelen op je computer. NB. In dit lijstje staan zowel videoformaten als muziekformaten waarmee de KMPlayer compatible is.

  • VCD/DVD
  • AVI/MKV
  • OGG Theora
  • 3GP
  • OGM
  • WMV/Realmedia en Quicktime

KMPlayer wordt uitgegeven en ontwikkeld door Pandora TV. Je vindt de software gratis op de website. Ook vind je daar skins en andere extra’s voor deze mediaspeler. Let tijdens de installatie wel op dat je geen toolbars en andere overbodige software installeert. Ben je op zoek naar goede software om je muziek downloads af te spelen? Probeer dan de KMPlayer software eens. Heb je ervaringen met deze software? Deel deze in de reacties onder dit bericht.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.