Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

MP3 bestanden versturen of ontvangen: gebruik Winrar

Het per e-mail verzenden van mp3 bestanden is een tijdrovend klusje. Zeker als je een volledig album of een grotere collectie mp3 muziek wil versturen naar iemand anders kost het je in sommige browsers enkele minuten om alle losse mp3 bestanden als bijlage aan een e-mail toe te voegen. Om het jezelf (en de ontvanger, daarover later meer) gemakkelijker te maken kun je het beste de mp3 bestanden eerst inpakken met behulp van de gratis Winrar software.

Wil je weten hoe Winrar precies werkt en hoe het in- en uitpakken van muziekbestanden moet lees dan deze handleiding. Ook lees je hier hoe je Winrar kunt gebruiken om het andere mensen die muziek van jou ontvangen per e-mail het leven iets makkelijker maakt.

Over Winrar

Winrar - muziek bestanden uitpakken.

Winrar

Winrar is al jaren een van de populairste programma’s voor het in- en uitpakken van bestanden. Als je met Spotnet of Bittorrent muziek download dan heb je vast wel eens een .rar bestand gezien. Een .rar bestand is een ‘archief’ waarin als je het opent een grotere collectie aan bestanden is terug te vinden. Zo vind je via veel download-programma’s rar-bestanden met daarin volledige albums. Het downloaden van zo’n bestand is veel makkelijker dan het apart downloaden van alle mp3 bestanden van de tracks die op dat album staan.

Rar bestanden in- en uitpakken

Om een rar-bestand uit te pakken volstaat het installeren van Winrar en het openen van het rar-bestand met het programma. Nadat je het rar-bestand hebt geopend kun je via ‘extract’ of ‘uitpakken’ de bestanden in het archief uitpakken op een door jou gewenste locatie.

Het inpakken van muziek bestanden tot een rar-bestand gaat precies andersom. Open winrar en selecteer de bestanden die je tot een archief wil maken. Kies voor ’toevoegen’ en geef een naam op voor het archief (bijvoorbeeld de naam van de artiest en de titel van het album). Een klik op ‘ok’ en Winrar pakt alle bestanden in. Is het programma klaar dan vind je op de locatie die je hebt opgegeven een rar-bestand met de naam en inhoud die je eraan hebt gegeven.

Tenslotte

Ben je enthousiast geworden over Winrar en wil je de software proberen? Via deze link vind je alle versies van Winrar die beschikbaar zijn. Ook als je rar bestanden, of andere ingepakte bestanden, hebt ontvangen of gedownload is Winrar een goede keuze. De ontvangen van jouw e-mail met mp3 bestanden is blij omdat deze maar een bijlage hoeft te openen. Jijzelf hoeft aan een mp3-email maar een bestand toe te voegen.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.