Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek afspelen met de juiste codecs

Muziek download Codec afspelen

K-Lite

Als je regelmatig muziek download van het internet dan overkomt het je vast wel eens: een mp3 bestand dat zich onder geen beding laat afspelen op je computer. In de meeste gevallen wordt dit mp3 bestand niet afgespeeld omdat je computer, of laptop natuurlijk, niet over de juiste codecs beschikt. Met het K-Lite Codec Pack voorkom je dit soort problemen.

Een codec is een erg belangrijk stukje software om muziek downloads af te spelen op je computer. MP3 bestanden worden op de meeste pc’s natuurlijk prima afgespeeld een ook .wav bestanden doen het vaak prima. Toch zijn er ook meer obscure bestandsformaten op het internet terug te vinden. Als je muziek gaat downloaden die in dit soort bestandsformaten wordt aangeboden dan heb je een code nodig om deze muziek te kunnen luisteren.

Met het K-Lite Codec Pack kun je bijna alle muziek die je download afspelen met de normale mp3 afspeel software die je altijd gebruikt. Gebruik je bijvoorbeeld Winamp of de Windows Media Speler dan zorgt het K-Lite codec Pack ervoor dat deze software overweg kan met de meeste muziek die je van het internet download. Het K-Lite codec pack is dus niets meer dan een aanvulling van de mp3 software die je al gebruikt.

De gratis codec software die je via deze link kunt downloaden wordt in een aantal varianten aangeboden. De standaard editie van het K-Lite Codec Pack zal in de meeste gevallen voldoen: de meeste bestandsformaten voor muziek, maar ook voor bijvoorbeeld film-bestanden, worden ondersteund door deze versie. Zoek je meer mogelijkheden of speelt je gedownloade muziek nog niet af op je computer of laptop? Probeer dan de Full of Mega varianten.

de installatie van het K-Lite codec pack lijkt het ingewikkeld. Gelukkig valt dat wel mee!

De installatie van het K-Lite codec pack lijkt het ingewikkeld. Gelukkig valt dat wel mee.

In het kort: heb je problemen met het afspelen van je gratis muziek downloads? Installeer het K-Lite codec pack en de problemen zijn waarschijnlijk verholpen. De software is trouwens helemaal gratis en legaal te downloaden via de website van de ontwikkelaars.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.