Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden en goed rubriceren met ID3 Renamer

muziek downloaden en beheren

id3 renamer

Veel mensen kennen het probleem van een grote en daardoor minder goed beheersbare collectie van mp3 muziek bestanden. Zeker als je muziek download uit verschillende bronnen (Bittorrent, Usenet/NZB) deze downloads combineert met muziek van cd’s en lp’s die je naar je computer ript en dan ook nog eens regelmatig muziek via internet koopt dan loop je het risico het overzicht kwijt te raken.

Het goed beheren van muziek downloads is dan ook erg belangrijk. Vandaag op gratismuziekdownload.nl een goede tip voor gratis software om je muziekcollectie eenvoudig te rubriceren. De software waarmee dat kan heet ID3 Renamer. Vandaag kwam van die software versie 5.5.0 uit.

Mogelijkheden en systeemeisen

ID3 renamer is een heel klein programmaatje die je in enkele seconden download via deze website. Om de software te kunnen gebruiken om na het downloaden van muziek aan de slag te kunnen moet je ook het .NET framework van Microsoft installeren. Die uitbreiding zit waarschijnlijk al op je computer. Vanwege de .net systeemeis draait de id3 renamer software alleen op computers die Windows XP of nieuwer gebruiken.

ID3 renamer hoef je niet op je computer te installeren. Na het downloaden kun je dubbelklikken op het icoon om de software op te starten. Via een simpele interface kun je nu gemakkelijk de ID3 tags die bij elk mp3 bestand zitten correct invullen. Je kunt dit handmatig doen maar deze software kan ook automatisch de id3 tags vullen door het gebruik van diverse databases op internet met de goede informatie.

Voor mensen die veel gratis muziek downloaden is de ID3 renamer software erg handig. Je beheert er geen complete muziek-bibliotheek mee, wel kun je het vinden van de goede muziek op je eigen computer een stuk gemakkelijker maken met dit programma. Wil je een complete muziek-collectie beheren? Kijk dan eens naar MediaMonkey. Daarmee kan dat namelijk wel.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.