Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met Any Video Converter Free

Muziek downloadne met AVC

AVC logo

Op veel websites worden tegenwoordig gratis muziek-video’s aangeboden. Op bijvoorbeeld Facebook (opzeggen??), Twitter, Soundcloud en Youtube publiceren bekende, maar ook onbekende, artiesten losse tracks, exclusieve releases en zelfs volledige albums. Via de browser kun je deze muziek gratis beluisteren, maar helaas kun je de muziek vaak niet downloaden in MP3 formaat.

Op internet stikt het van de tools waarmee je gratis muziek kunt downloaden van genoemde websites. Een van de meest bekende, en waarschijnlijk ook beste, daarvan is Any Video Converter: een gratis programma voor het downloaden van MP3 bestanden van streaming video-sites.

AVC is erg makkelijk te gebruiken. Zoek eerst de link naar de video(s) die je wil omzetten. Plak deze link via de dropdown ‘ADD URL(S) in het tabblad ‘convert video’ in AVC. Klik vervolgens op ‘convert now’ en het programma zal in een handomdraai de muziek bij jouw video’s omzetten naar MP3 bestanden. Vergeet overigens niet om de optie ‘convert to mp3’aan te vinden voordat je AVC aan het werk zet. Standaard maakt het programma namelijk MP4 bestanden.

Gratis muziek downloaden met AVC is erg gemakkelijk.

Gratis muziek downloaden met AVC is erg gemakkelijk.

AVC is gratis te downloaden via deze link. De tool is beschikbaar voor Windows 10, Windows 11 maar ook Apple OS X gebruikers kunnen een versie downloaden voor hun Mac. AVC claimt zonder spyware en advertenties geleverd te worden. Daarvoor durf ik echter mijn hand niet in het vuur te steken :-).

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.