Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met Frostwire 5.2.7.

Gisteren brachten de makers van Frostwire een nieuwe versie uit van dit downloadprogramma. Frostwire is een in Java geschreven P2P programma dat werkt via het Bittorrent protocol. In het verleden werkte Frostwire ook op het Gnutella netwerk maar sinds het uitkomen van versie 5 wordt alleen Bittorrent ondersteund. Een aanpassing die waarschijnlijk is gedaan om problemen te voorkomen met copyright waakhonden.

Nieuw in deze versie van het downloadprogramma Frostwire is onder andere een verbetere Facebook en Twitter ondersteuning. Hiermee kun je je vrienden snel laten weten welke muziek je aan het downloaden bent. Ook heeft het programma een functie waarmee je eenvoudig muziek kunt luisteren van je favoriete radiostations: muziek luisteren tijdens het downloaden dus. Een laatste aanpassing die de moeite waard is is de functie waarmee je kunt zoeken in documenten en andere data files. Dus niet alleen muziek downloaden maar ook word, adobe en open office bestanden zoeken en downloaden.

Wil je Frostwire zelf uitproberen gebruik dan deze link om het programma te downloaden. Wil je eerst meer lezen over het muziek downloaden met Frostwire lees dan onze handleiding. Hieronder een screenshot van de interface van Frostwire.

muziek-downloaden-frostwire

Muziek downloaden met Frostwire

3 reacties aanMuziek downloaden met Frostwire 5.2.7.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.