Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met nieuwe versie Frostwire

gratis muziek downloaden frostwire

Frostwire

Ben je op zoek naar software om muziek te downloaden via Bittorrent? Dan is het misschien een idee om eens te gaan kijken op de website van de Frostwire software. Zij brachten gisteren namelijk een nieuwe versie uit van haar download software die het muziek downloaden van Bittorrent nog gemakkelijker maakt.

Frostwire is oorspronkelijk ontwikkeld als antwoord op de beperkingen die de Limewire software opgelegd kreeg. Die laatstgenoemde werd namelijk verplicht tot het opnemen van code die het downloaden van auteursrechtelijk beschermd materiaal onmogelijk moest maken. Een deel van de makers van Limewire zijn toen zelfstandig verder gegaan met het maken van de Frostwire download software.

Omdat Frostwire geschreven is in de programmeertaal Java werkt het programma op zowel Windows, Mac als Linux computers. Dit heeft tot gevolg dat Frostwire een van de populairste programma’s is om muziek dowloads via Bittorrent mogelijk te maken. Ook de vlotte werking en de gemakkelijke interface van Frostwire zorgen voor een grote schare trouwe fans van de download software.

Het enige nadeel aan deze nieuwe versie van Frostwire is de standaard aangevinkte optie voor het installeren van de Ask toolbar. Die toolbar maakt je computer traag en daarom moet je tijdens de installatie van Frostwire die optie uitvinken. Wil je zelf proberen hoe de Frostwire download software je bevalt? Gebruik dan deze link om het programma gratis te downloaden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.