Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met nieuwe versie iTunes software

Afgelopen week bracht Apple een nieuwe versie uit van de iTunes software. Met iTunes kun je natuurlijk je iPad, iPhone en iPod beheren maar daarnaast is het met de iTunes software mogelijk om (gratis) muziek te downloaden. Ook kun je films en tv-series films of tv-series downloaden en deze afspelen op je computer, laptop of op je mobiele Apple device.

Hoewel iTunes veel mogelijkheden biedt gebruiken de meeste mensen het programma natuurlijk om hun iPod, iPhone of iPad te beheren. Zo kun je met iTunes muziek downloads verplaatsen van je computer of laptop naar je iPhone. Het verplaatsen van muziek dowloads naar je mobiele Apple apparaat is erg gemakkelijk.

Op het moment dat de iTunes software op je computer is geïnstalleerd en je je iPad of iPhone met een kabel verbindt met de USB poort van je computer wordt deze automatisch herkend. Daarna kun je je muziek downloads door slepen of door knippen en plakken op je iPad of iPhone zetten.

(Gratis) nieuwe muziek downloaden met de Apple iTunes software.

(Gratis) nieuwe muziek downloaden met de Apple iTunes software.

(Gratis) muziek downloaden met iTunes

Naast het beheren van iPad’s en iPhones kun je met iTunes ook muziek downloaden. Uiteraard is muziek downloaden via Apple’s iTunes volledig legaal. Een groot bedrijf als Apple kan het zich niet permitteren om illegaal muziek aan te bieden. De meeste muziek downloads via Apple iTunes zijn dan ook betaald.

Naast betaalde muziek downloads kun je met Apple iTunes ook regelmatig gratis muziek downloaden. Vooral artiesten die nog niet zo bekend zijn of bekende artiesten die snel een grote groep fans willen bereiken met hun nieuwe muziek bieden deze gratis aan via iTunes.

Wil je gratis muziek downloaden via iTunes dan moet je de startpagina van het programma goed in de gaten houden. Daar vind je namelijk altijd het laatste nieuws rondom nieuwe muziek downloads in iTunes. Ook gratis muziek downloads worden in dat scherm aangekondigd.

Meer informatie over iTunes

Meer informatie over iTunes en het downloaden van muziek op Apple Mac, iPhone en iTunes vind je via een van de volgende links:

  1. Muziek downloaden op Apple Mac
  2. Apple iTunes gratis downloaden (externe link)
  3. Apple iTunes op Wikipedia (externe link)

De nieuwe versie (11.2.2.) van iTunes gratis downloaden doe je via de link bovenaan dit artikel. Ook vind je op de Apple iTunes website meer informatie over iTunes, waaronder informatie over het betaald en gratis downloaden van muziek via iTunes.

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.