Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met nieuwe versie van QBittorrent

qbittorent

QBittorrent is een populaire Bittorent-client die je in staat stelt om eenvoudig te downloaden via het bittorrent protocol

QBittorrent is een van de van de downloadprogramma’s die je kunt gebruiken om films en muziek te downloaden via Bittorrent en .Torrent bestanden. De QBittorrent software is uiteraard gratis te downloaden op de website van de ontwikkelaars. Afgelopen week kwam er een nieuwe versie uit van de software met daarin een aantal verbeteringen en bugfixes. Daarnaast is een nieuw scherm toegevoegd voor het eenvoudig toevoegen van .Torrent bestanden.

QBittorrent is een open-source programma om te downloaden via het Bittorrent protocol. Dit betekent dat voor deze download software een groot aantal versies voor verschillende besturingssystemen te krijgen zijn. Zo kun je op website van QBittorrent download software voor Apple (Mac OS X) maar ook voor Windows, Linux en FreeBSD downloaden. De nieuwe versie van QBittorrent heeft als versienummer 3.0 meegekregen en dat betekent dat het een nieuwe stabiele versie is.

In deze versie zijn een aantal grote en kleine veranderingen doorgevoerd. Zoals je las is het scherm dat je kunt gebruiken om torrent bestanden toe te voegen aangepast. Ook is het mogelijk om aan te geven waar bestanden die je downloaden met behulp van een magnet link moeten worden opgeslagen. Daarnaast zijn een aantal aanpassingen doorgevoerd die betrekking hebben op de interface van Qbittorent. Tenslotte zijn uiteraard de gebruike bugfixes doorgevoerd.

downloaden met qbittorrent

De interface van qBittorrent


QBittorrent is naast uTorrent een van de bekendste en meest gebruikersvriendelijke downloadprogramma’s voor Bittorrent downloads. Wil je het programma gratis uitproberen om muziek of films te downloaden? Dan kun je de software downloaden via de website van de ontwikkelaars van Qbittorent. Uiteraard is het wel belangrijk om op te passen wat je download via Bittorrent. Veel downloads op het bittorrent netwerk zijn namelijk illegaal.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.