Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met nieuwe versie van qBittorrent

muziek downloaden met qbittorrent

qBittorrent

qBittorrent is een van de meest populaire downloadprogramma’s voor Bittorrent. Gisteren brachten de ontwikkelaars van qBittorrent een nieuwe versie uit van hun downloadsoftware. Die was namelijk al weer toe aan versie 2.9.6.

qBittorrent is een downloadprogramma dat wordt geschreven in de programmeertaal C++. Dit heeft tot gevolg dat eenvoudig diverse besturingssystemen ondersteund kunnen worden. Of je nu muziek wilt downloaden op je pc, je mac of je linux computer, met qBittorrent kun je voor elk van die besturingssystemen eenvoudig muziek downloaden via het Bittorrent protocol. Muziek downloaden wordt helemaal eenvoudig met de ingebouwde torrent zoekmachine die qBittorrent standaard meelevert.

Doordat de ontwikkelaars van qBittorrent hard werken en omdat ook veel vrijwilligers hun steentje bijdragen wordt elke nieuwe versie van qBittorrent beter en krachtiger. Ook werkt het programma in een groot aantal talen waaronder het Nederlands. Nieuw in deze versie van qBittorrent is een groot aantal bugfixes. Ook zijn een aantal talen toegevoegd, maar daar zul je in eerste instantie zelf niets aan hebben.

Wil je zelf proberen hoe het downloaden met qBittorrent je bevalt? Je kunt het downloadprogramma gratis downloaden via de link op sourceforge. Een directe link naar de software? Klik dan hier: ‘[email protected]‘. Mocht je het programma installeren en je wilt laten weten wat je ervan vindt? Drop dan je mening over qBittorrent in de comments onder dit bericht.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.