Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek Downloaden met Nieuwe Versie van SABnzbd

SABnzbd is een van de beste software programma’s om gratis muziek te downloaden van Usenet. Met SABnzbd kun je in combinatie met nzb bestanden en een goed (betaald) nieuwsgroepen abonnement ontzettend veel gratis muziek downloaden op een legale manier.

Afgelopen week bracht de ontwikkelaar van SABnzbd een nieuwe versie uit van het populaire downloadprogramma dat via een open-source licentie wordt uitgebracht. Dit betekent dat je het downloadprogramma gratis mag downloaden. Daarnaast zijn er versies van SABnzbd voor zowel Windows, Linux en Apple. Alle versies van SABnzbd werken via een browser, je hebt dus geen extra software nodig om met SABnzbd te gaan downloaden.

Om SABnzbd te gebruiken om gratis muziek te downloaden heb je in eerste plaats een nzb bestand nodig. In dit soort index bestanden staat de locatie van je downloads op Usenet. SABnzbd gebruikt de indexbestanden om je download van Usenet af te halen. Zodra je download compleet is pakt SABnzbd de bestanden uit en eventueel wordt je gratis muziek download compleet gemaakt als hij dat al niet is. Ook kan SABnzbd je gratis download verplaatsen naar de folder vanwaar je de download wilt gaan gebruiken.

SABnzbd werkt het beste met een betaald nieuwsgroepen abonnement. Omdat de gratis nieuwsgroepen van je eigen provider vaak een beperkte retentie hebben is het lastig om daar complete downloads vanaf te halen. Om toch veel te kunnen downloaden is een nieuwsgroepen abonnement met een retentie van tenminste een jaar toch wel aan te raden. Daarnaast hebben betaalde nieuwsgroepen abonnementen ook andere voordelen, waaronder SSL verbindingen en meerdere synchrone download kanelen.

muziek downloaden van usenet

De interface van het downloadprogramma SABnzbd laadt altijd in een browser.

Ben je op zoek naar een van de beste downloadprogramma’s voor gratis muziek? Dan is SABnzbd wat voor jou. Het programma’s is misschien wat lastig onder de knie te krijgen. Als je eenmaal weet hoe je aan nzb bestanden moet komen en als je weet hoe SABnzd daar vervolgens mee aan de slag kan dan is het een van de beste software programma’s om muziek te downloaden van Usenet. Je kunt het programma hier downloaden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.