Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met nieuwe versie van Vuze

Vuze muziek downloaden

Vuze

Al eerder kon je op gratismuziekdownload.nl lezen over Vuze, een downloadprogramma voor torrent-bestanden. Deze week brachten de ontwikkelaars van Vuze een nieuwe versie uit van dat snelle en handige programma om muziek te downloaden via torrents.

Vuze is een bittorrent downloadprogramma voor muziek en andere media bestanden. Omdat het programma geschreven is op basis van Java kun je Vuze gebruiken op zowel Windows, Apple Mac als Linux/Unix systemen. De nieuwe versie van Vuze is daarnaast klein en daardoor gemakkelijk te downloaden en snel te installeren. Meer informatie over de mogelijkheden van Vuze vind je natuurlijk het oude bericht over dit downloadprogramma.

Voor- en nadelen

Vuze kent een aantal voordelen en nadelen als programma voor het downloaden van muziek via Bittorrent. Door het grote aanbod aan muziek op torrent-netwerken waarop geen rechten berusten is het gemakkelijk om veel legale muziek te downloaden via Vuze. Aan de andere kant is het aanbod aan illegale downloads enorm. Wil je alleen legaal downloaden met Vuze? Dan moet je kritisch zijn ten aanzien van de torrents en bestanden die je download.

Een ander voordeel van Vuze is het moderne uiterlijk van de software. Als je Vuze vergelijkt met andere Bittorrent programma’s om muziek te downloaden vallen de verschillen gelijk op: Vuze is heel mooi vormgegeven. Qua mogelijkheden verschilt Vuze niet van concurrenten als uTorrent en Frostwire, toch is de moderne interface voor veel mensen een reden om over te stappen op Vuze.

De Vuze interface ziet er modern uit,

De Vuze interface ziet er modern uit,

Een groot nadeel aan het gebruik van Vuze zijn de blokkades die veel Nederlandse providers opleggen aan hun gebruikers die torrent bestanden zoeken. Steeds meer populaire torrent-sites worden afgesloten omdat het aanbod op deze sites vaak illegaal is. Dat hiermee ook de mensen die legaal willen downloaden via Bittorent worden gestraft lijkt totaal onbelangrijk. Zoek je torrent-bestanden om muziek te downloaden? Dan moet je goed zoeken sinds de blokkades van populaire torrent-zoekmachines.

Vuze Downloaden?

Wil je Vuze gaan gebruiken om te downloaden via Torrent bestanden? Dan kun je software via de website van de ontwikkelaars gratis downloaden. Let tijdens de installatie goed op om te voorkomen dat je vervelende toolbars installeert. Is de installatie gelukt en werkt Vuze op je computer? Dan kun je via Google het beste op zoek gaan naar torrent bestanden om legaal en gratis muziek te downloaden via Vuze.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.