Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met qBittorrent versie 3.1.9.

qBittorrent is de beste software voor gratis muziek downloads.

qBittorrent

Dit weekend werd bekend dat KPN de Pirate Bay weer mag doorgeven aan haar klanten. Belangrijker nog dan goede torrent bestanden is natuurlijk software om muziek te downloaden via deze torrents. Dit weekend bracht het ontwikkelteam achter de qBittorrent software een nieuwe versie uit van haar populaire bittorrent download software.

qBittorrent wordt ontwikkeld door een Franse student. Hij werkt al sinds 2006 aan zijn programma. qBittorrent is een open-source programma voor het gratis downloaden van muziek via het bittorrent p2p protocol. Leer mij eerst hoe ik muziek kan downloaden met Bittorrent.

Voordelen qBittorrent

Omdat qBittorrent open-source is betekent dit dat iedereen die dat zou willen aanpassingen van en uitbreidingen aan de software kan doen. Hierdoor is qBittorrent een van de beste en zeker het meest uitgebreide downloadprogramma voor Bittorrent.

De voordelen van qBittorrent ten opzichte van andere downloadprogramma’s zijn onder meer de uitgebreide filtermogelijkheden voor het zoeken van torrent-bestanden voor muziek, films en tv-series. Ook de ondersteuning voor Magnetlinks en de vele vertalingen zijn zaken die veel gebruikers van qBittorrent prettig vinden. Zo is er ook een Nederlandstalige versie van qBittorrent beschikbaar.

qBittorrent downloaden en installeren

Het downloaden en installeren van qBittorrent hoeft niet zoveel tijd te kosten. De installer voor qBittorrent is maar enkele megabytes groot; hierdoor heb je het programma snel op je computer staan. Ook de installatie van qBittorrent wijst zichzelf, wel even opletten wat je precies installeert, toolbars, adware en spyware moet je niet mee-installeren.

Heb je qBittorrent eenmaal zonder problemen op je computer geïnstalleerd? Dan kun je nu snel beginnen met het gratis downloaden van muziek via het programma. Voor torrents kun je nu dus gewoon de Pirate Bay gebruiken maar ook via Google vind je eenvoudig torrents voor muziek downloads. Daarnaast kun je via de Bittorrent bundles grote hoeveelheden legale muziek downloaden.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.