Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden met Spotify MP3 downloader

Muziek downloaden van Spotify

Spotify

De beveiliging van online muziekdiensten zoals Spotify, Deezer en All Access staat onder druk. Via Spotify was het korte mogelijk om gratis muziek te downloaden in mp3 formaat en ook via Google’s muziekdienst All Access bleek het downloaden van muziek in mp3 formaat gemakkelijk. Gisteren verscheen er via Tweakers.net een tool waarmee Premium gebruikers van Spotify muziek kunnen downloaden via een speciaal download-script.

Het programma om mp3 te maken van de muziek op Spotify werkt erg eenvoudig. Na het downloaden van het script draait het programma als web-applicatie. Vervolgens kun je muziek downloaden door deze vanuit de Spotify app naar het browser venster te slepen. Vervolgens is het klikken op ‘downloaden’ genoeg om te beginnen met het rippen van muziek via Spotify.

Illegaal

Volgens de ontwikkelaar van de Spotify MP3 Downloader, zoals de rip-tool officieel heet, is het gebruik ervan illegaal. Spotify vermeldt in haar gebruikersvoorwaarden expliciet dat het opslaan van muziek die je streamt via Spotify op je eigen computer niet is toegestaan. Het gebruik van de tool om muziek te rippen van Spotify kan dan ook leiden tot een blokkering van je Spotify account.

De Spotify MP3 Downloader maakt gebruik van een open-source implementatie van de online versie van Spotify. Deze node-spotify-web-tool wordt niet officieel ondersteunt door Spotify en is het dan ook zeer waarschijnlijk dat het bedrijf dit soort applicaties en software zal gaan blokkeren om zo het downloaden van muziek onmogelijk te maken.

Het gebruik van deze software om muziek te downloaden van Spotify levert juridisch gezien geen problemen op. In Nederland is het gratis downloaden van muziek altijd legaal, zelfs als de bron van je muziek downloads dat niet is.

MP3 downloaden van Spotify

MP3 downloaden van Spotify

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.