Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden naar mobiel via officiële Youtube App

Nieuwe app om muziek te downloaden van Youtube

Officiële app om muziek te downloaden van Youtube

Youtube start in november met een nieuwe dienst in haar applicatie voor iPhone, iPad, Android smartphones en tablets. Vanaf halverwege die maand zal het namelijk mogelijk zijn om video en muziek te downloaden naar een mobiel apparaat om deze op een later moment offline af te spelen.

Na het downloaden kunnen de video’s via een mobiel apparaat 48 nadat het apparaat voor het laatst online was afgespeeld worden. Meer informatie over de precieze specificaties van deze nieuwe Youtube download toevoeging aan de Youtube applicatie voor mobiele apparaten is nog niet besschikbaar. Google laat alleen weten dat gebruikers van de applicatie gratis film en muziek kunnen downloaden om deze later te kunnen afspelen als er geen internetverbinding is.

Naast een voordeel voor de gebruikers van Youtube die gratis willen downloaden en video later willen bekijken wordt ook voor video-makers een groot voordeel genoemd. Zij kunnen namelijk filmpjes en muziek aanbieden aan hun fans zonder dat deze onderbroken worden door verbindingsproblemen of andere haperingen tijdens het afspelen van deze video.

Vergelijkbaar met Google Music

De functionaliteit die Google voorstelt is vergelijkbaar met de dienst die zowel bij Google Movies als Google Music gebruikt worden: daar kunnen gebruikers film en muziek downloaden waarna alleen op het specifieke apparaat waarmee is gedownload de content bekeken en beluisterd kan worden. Dit is mogelijk zonder werkende internet-verbinding.

Minder reclame

De video en muziek die op een mobiel apparaat wordt opgeslagen bevat een stuk minder reclame. Alleen de InStream-advertenties die af en toe in een Youtube video worden weergegeven blijven zichtbaar. Verder commercials, die wel op de normale Youtube worden weergegeven, zullen niet opgeslagen worden als je als gebruikt gratis muziek downloaden via de Youtube app.

Zoals gezegd zal deze officiële uitbreiding van de Youtube app ergens halverwege november beschikbaar komen. Meer nieuws uiteraard via gratismuziekdownload.nl!

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.