Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden? Nieuwe versies van populaire downloadprogramma’s beschikbaar

Muziek downloaden?

Muziek downloaden?

Wil je muziek downloaden maar weet je niet welke software je moet gebruiken? Dan hebben we vandaag een aantal tips voor je: van een aantal populaire downloadprogramma’s verschenen namelijk nieuwe versies. We behandelen deze downloadprogramma’s kort zodat je de beste keuze kunt maken om snel muziek te downloaden.

SABnzD

Van SABnzbD verscheen vorige week versie 0.8.0. Alpha 3. Deze versie van de populaire downloadclient voor downloads via NZB bestanden en nieuwsgroepen bevat enkele verbeteringen en bugfixes. SABnzbD is een van de vele gratis programma’s om te downloaden van Usenet. Voordeel van SABnzbD is dat het in de browser werkt en daardoor erg snel in het gebruik is.

SABnzbD wordt uitgebracht onder een open-source licentie. Hierdoor kun je het programma op zowel Apple Mac, Windows als Linux gebruiken om bestanden te downloaden van Usenet. Een tip: gebruik een betaalde Usenet provider om muziek te downloaden met SABnzbD.

qBittorrent

qBittorrent gratis downloaden.

qBittorrent kun je gratis downloaden.

Wil je muziek downloaden via Bittorrent? Dan is qBittorrent een goede keuze. Van dit downloadprogramma verscheen dit weekend versie 3.2.1. qBittorrent toont, in tegenstelling tot andere downloadprogramma’s geen reclame. Verder is het programma beschikbaar voor zowel Windows, Apple als Linux computers.

Uiteraard kun je qBittorrent gratis downloaden. Houd wel rekening met het feit dat het gebruik van qBittorrent illegaal is in Nederland. Vooral het feit dat je meewerkt aan de verspreiding van muziek kan worden bestraft. Aan de andere kant is er ontzettend veel muziek die je legaal kunt downloaden met qBittorrent. Hier kun je qBittorrent vinden.

Newsbin Pro

Muziek downloaden met Newsbin Pro.

Newsbin Pro

Een laatste downloadprogramma waarvoor deze week een nieuwe versie verscheen is Newsbin Pro. Net zoals SABnzbD kun je Newsbin Pro gebruiken om muziek te downloaden van Usenet. En dat komt mooi uit: het aanbod aan legale muziek downloads op Usenet is enorm. Je vindt het programma hier (opent rechtstreeks .exe bestand van ruim 12MB).

Newsbin Pro wordt alleen ontwikkeld voor Windows. Alle versies van het besturingsysteem, inclusief Windows 10, worden ondersteunt. Verder geldt ook voor Newsbin Pro: gebruik een payserver om muziek te downloaden: de lage retentie van gratis Usenetproviders zorgt voor veel incomplete downloads.

 

 

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.