Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden op Android met µTorrent

gratis muziek downloaden op je android tablet

µTorrent

De ontwikkelaars van het Bittorrent downloadprogramma µTorrent hebben aangekondigd binnenkort een Android versie van hun programma uit te gaan brengen. De Android versie van µTorrent is een volledige download-client, in tegenstelling tot eerdere versies die als afstandsbediening voor de desktop versie fungeerden. Goed nieuws dus voor mensen die graag muziek downloaden op hun Android tablet of GSM.

Wanneer de Android versie van µTorrent uit gaat komen is nog niet bekend. De ontwikkelaars van de µTorrent versie voor Android hebben wel laten weten dat deze nieuwe versie van µTorrent voor zowel tablets als smarthphones geschikt zal worden gemaakt. Over de mogelijkheden die het downloadprogramma zal bieden is ook weinig bekend. De verwachting is echter wel dat de Android versie over vergelijkbare mogelijkheden zal beschikken als de desktop editie.

Natuurlijk is dit downloadprogramma niet het eerste programma om muziek te downloaden op je Android tablet of smartphone. Het verschil tussen al bestaande software en deze nieuwe µTorrent Bittorrent cliënt is dat je met deze nieuwe versie volledig onafhankelijk van je computer gratis muziek kunt downloaden op je tablet of smartphone. Bestaande software fungeerde als afstandsbediening waarmee je het downloadprogramma op je computer of laptop kon bedienen.

Naast een versie voor downloaden via Bittorent op Android wordt er bij µTorrent ook hard gewerkt aan software voor het gratis downloaden van muziek via linux. Aan een µTorrent versie voor dat besturingssysteem wordt al lang gewerkt, volgens de ontwikkelaars zal deze versie er echter ook snel komen. Al met al goed nieuws voor mensen die veel gratis muziek downloaden en daarnaast ook werken met Linux op hun computer of Android op hun smartphone of tablet.

1 reactie opMuziek downloaden op Android met µTorrent

  • ik wil heel graag muziek downloaden maar dat lukt mij niet ik ben gisteren wezen kijken maar het lukt niet en dat vindt ik wel erg balen groetjes jessica en ik heb wel wifi op mijn mobiel maar die wil niet aan meer en daar moet je een wachtwoord voor hebben en die weet ik ook niet en dat is wel jammer

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.