Gesponsorde links

Muziek streamen

muziek streamen SpotifyStreamen is het nieuwe downloaden.
Handig, snel, legaal en bovendien in sommige gevallen helemaal gratis. Wil je alles weten over muziek streamen? Kijk dan eens hier:

Muziek downloaden op de makkelijke manier: Bitlord

Bitlord muziek downloaden

Bitlord

Bitlord is een minder bekend downloadprogramma voor het downloaden van bestanden via Bittorrent. Ben je op zoek naar een gratis programma met veel mogelijkheden rondom het downloaden van muziek en videobestanden via magnet? Dan is Bitlord een van de prima alternatieven voor Vuze, uTorrent en Frostwire.

Bitcomet bestaat al sinds 2004. In de eerste jaren van haar bestaan werd het programma gemaakt op basis van code die ook gebruikt werd voor Bitcomet. In de versies die daarna verschenen werd gebruik gemaakt van programmacode van Deluge terwijl de nieuwste versies van Bitlord gemaakt zijn op basis van de Libtorrent library.

Bitlord biedt in grote lijnen functionaliteit die te vergelijken is met de functies van andere downloadprogramma’s voor muziek en Bittorrent. Hierdoor heeft Bitlord bijvoorbeeld grotendeels dezelfde functies als Deluge of qBittorrent. Beide downloadprogramma’s worden namelijk ook op basis van de Libtorrent-library ontwikkeld.

Speciale functies binnen Bitlord zijn onder meer de ingebouwde videospeler die wordt geleverd door VLC. Hierdoor kan bijna elk muziek- of videobestand worden afgespeeld dat je aan het downloaden bent. Handig aan deze functie is de mogelijkheid om video of muziek af te spelen terwijl je aan het downloaden bent. Je hoeft dus niet te wachten tot een download compleet is.

Verder kun je met Bitlord ook video en muziek streamen en is het mogelijk om video’s te voorzien van Nederlandse ondertiteling.Aan deze laatste mogelijk heb je overigens niets als je muziek download via Bitlord ;).

Downloaden en installatie

Bitlord downloaden kan via de officiële website van het programma. Je vindt daar versies van Bitlord voor zowel OS X, Linux als Windows. Alle versies van Bitlord zijn via de site gratis te downloaden. Uiteraard zit er een groot nadeel aan gratis Bittorrent downloadprogramma’s.

Bitlord ziet net zo eruit als andere downloadprogramma's voor Bittorrent.

Bitlord ziet net zo eruit als andere downloadprogramma’s voor Bittorrent.

Tijdens de installatie van Bitlord krijg je op verschillende momenten aanbiedingen voor extra software. Deze software voorziet je computer van reclame’s en valt daarom te zien als adware. Let tijdens de installatie van Bitlord goed op en kies altijd voor ‘decline’ op momenten dat de installer vraagt om het installeren of downloaden van ‘handige extra’s’.

Geef een antwoord

Je kan deze HTML-tags gebruiken

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

  

  

  

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.